Obese: Martin praat met psycholoog over zijn coming-out

Obese: Martin praat met psycholoog over zijn coming-out

Martin vertelt in Obese dat hij al lange tijd een geheim met zich meedraagt. Hij is homoseksueel, maar hij heeft dit nog niet aan zijn familie verteld. Martin praat met psycholoog Hilde Jans over hoe hij wacht op het goede moment voor zijn coming-out, hoe zal hij de onthulling aanpakken?

Bekijk het fragment van Obese hierboven.

Obese is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Obese terugkijken bij Gids.tv.

<em>Obese</em>: Martin praat met psycholoog over zijn coming-out Martin vertelt in Obese dat hij al lange tijd een geheim met zich meedraagt. Hij is homoseksueel, maar hij heeft dit nog niet aan zijn familie verteld. Martin praat met psycholoog Hilde Jans over hoe hij wacht op het goede moment voor zijn coming-out, hoe zal hij de onthulling aanpakken? Bekijk het fragment van Obese hierboven. Obese is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Obese terugkijken bij Gids.tv. Obese: Lichaamsgewicht van Tony & Nikki belemmert leven tussen de lakens (video) Bekijk deze video » Martin onthult in Obese dat hij op jongens valt: ‘Familie weet het nog niet’ Bekijk deze video »
TV :
Obese: Martin praat met psycholoog over zijn coming-out


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Obese: Martin praat met psycholoog over zijn coming-out of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV