Zien: Humberto Tan neemt anti-boerenstandpunt in, "ze houden zich niet aan de regels"

Zien: Humberto Tan neemt anti-boerenstandpunt in, "ze houden zich niet aan de regels"

Voormalig minister Henk Bleker zat woensdagavond bij Humberto om het op te nemen voor de agrarische sector in Nederland, die veel te lijden heeft onder de aangekondigde stikstofplannen van het kabinet. Bleker stuitte op een niet geheel objectieve Humberto Tan, die zich duidelijk ergerde aan het feit dat demonstrerende boeren zich niet aan de regels houden.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 22 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Humberto Tan</em> neemt anti-boerenstandpunt in, &quot;ze houden zich niet aan de regels&quot; Voormalig minister Henk Bleker zat woensdagavond bij Humberto om het op te nemen voor de agrarische sector in Nederland, die veel te lijden heeft onder de aangekondigde stikstofplannen van het kabinet. Bleker stuitte op een niet geheel objectieve Humberto Tan, die zich duidelijk ergerde aan het feit dat demonstrerende boeren zich niet aan de regels houden. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 22 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. RandvoorwaardenBleker argumenteert dat boeren zich aan de randvoorwaarden moeten houden die de overheid heeft opgesteld, maar dat de overheid zich niet moet gaan bemoeien met de manier waarop boeren hun onderneming runnen. Tan beargumenteert dat de boeren zich überhaupt niet aan de regels houden door met hun trekkers de snelweg op te gaan, maar sinds wanneer gedragen demonstranten zich volgens de regels? Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Tanja Jess openhartig over transitie zoon Billy: "Heb ik daar niks over te zeggen?" Bekijk deze video » Zien: Edwin Evers en Tessa Boomkamp zingen 'Geef me je hand' live bij Humberto Bekijk deze video » Jaïr Ferwerda bij boerenprotest: "Geen spijt van huisbezoek Christianne van der Wal" Bekijk deze video » Humberto: wat is crimineel verleden van ontsnapte tbs'ers Luciano en Sherwin? Bekijk deze video » Boer Berny Remerink bij Humberto: "Die heeft ze niet alle 24 meer in 't kissie!" Bekijk deze video » Tessa Boomkamp in Humberto: ‘Edwin Evers is een woordkunstenaar’ Bekijk deze video »
Talkshow :
Zien: Humberto Tan neemt anti-boerenstandpunt in, "ze houden zich niet aan de regels"

Randvoorwaarden
Bleker argumenteert dat boeren zich aan de randvoorwaarden moeten houden die de overheid heeft opgesteld, maar dat de overheid zich niet moet gaan bemoeien met de manier waarop boeren hun onderneming runnen. Tan beargumenteert dat de boeren zich überhaupt niet aan de regels houden door met hun trekkers de snelweg op te gaan, maar sinds wanneer gedragen demonstranten zich volgens de regels?

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Humberto Tan neemt anti-boerenstandpunt in, "ze houden zich niet aan de regels" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV