Martin onthult in Obese dat hij op jongens valt: ‘Familie weet het nog niet’

Martin onthult in Obese dat hij op jongens valt: ‘Familie weet het nog niet’

Martin gaat in Obese de strijd aan tegen overtollige kilo’s. Hij wil graag een gezondere levensstijl volgen, maar dat is niet het enige waar hij mee worstelt. “Ik heb het vermoeden dat ik op jongens val. Dat is ook nog iets wat erbij komt kijken, dat weet mijn familie op dit moment nog niet.”

Lees verder onder de video.

Martin onthult in <em>Obese</em> dat hij op jongens valt: ‘Familie weet het nog niet’ Martin gaat in Obese de strijd aan tegen overtollige kilo’s. Hij wil graag een gezondere levensstijl volgen, maar dat is niet het enige waar hij mee worstelt. “Ik heb het vermoeden dat ik op jongens val. Dat is ook nog iets wat erbij komt kijken, dat weet mijn familie op dit moment nog niet.” Lees verder onder de video. ‘Niet iedereen staat er makkelijk tegenover in christelijk geloof’Martin is van plan om voor zichzelf te kiezen en uit te komen voor zijn homoseksualiteit. “Dat is iets wat ik binnenkort wil gaan vertellen. Ik worstel er best mee dat ik op mannen val, dat heeft er mee te maken dat ik gelovig ben, niet iedereen staat er even makkelijk tegenover in het christelijk geloof.” Bekijk het fragment van Obese hierboven. Obese is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Obese terugkijken bij Gids.tv. Finale Obese: heeft 'pain in the ass' Marcel zijn doel bereikt? Bekijk deze video » Obese: Lichaamsgewicht van Tony & Nikki belemmert leven tussen de lakens (video) Bekijk deze video »
TV :
Martin onthult in Obese dat hij op jongens valt: ‘Familie weet het nog niet’

‘Niet iedereen staat er makkelijk tegenover in christelijk geloof’
Martin is van plan om voor zichzelf te kiezen en uit te komen voor zijn homoseksualiteit. “Dat is iets wat ik binnenkort wil gaan vertellen. Ik worstel er best mee dat ik op mannen val, dat heeft er mee te maken dat ik gelovig ben, niet iedereen staat er even makkelijk tegenover in het christelijk geloof.”

Bekijk het fragment van Obese hierboven.

Obese is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Obese terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV