Het Perfecte Plaatje: Babette van Veen en Roxanne Kwant naar huis gestuurd

Het Perfecte Plaatje: Babette van Veen en Roxanne Kwant naar huis gestuurd

Woensdag moesten in Het Perfecte Plaatje twee fotografen de wedstrijd verlaten. De BN'ers hebben hun uiterste best gedaan om de mooiste plaatjes te schieten, maar niet alle sterren zijn hierin geslaagd. Dit seizoen speelt zich af in Argentinië, en de deelnemers die deze week op het vliegtuig naar huis werden gezet zijn Babette van Veen en Roxanne Kwant.

Bekijk de beelden van Het Perfecte Plaatje hieronder.

Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv of Videoland.

<em>Het Perfecte Plaatje</em>: Babette van Veen en Roxanne Kwant naar huis gestuurd Woensdag moesten in Het Perfecte Plaatje twee fotografen de wedstrijd verlaten. De BN'ers hebben hun uiterste best gedaan om de mooiste plaatjes te schieten, maar niet alle sterren zijn hierin geslaagd. Dit seizoen speelt zich af in Argentinië, en de deelnemers die deze week op het vliegtuig naar huis werden gezet zijn Babette van Veen en Roxanne Kwant. Bekijk de beelden van Het Perfecte Plaatje hieronder. Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv of Videoland. Perfecte Plaatje: wat doet Thomas Berge met zijn hoofd in geboortekanaal? Bekijk deze video » Babette van Veen over exit Perfecte Plaatje: "Commentaar jury doet me denken aan school" Bekijk deze video »
TV :
Het Perfecte Plaatje: Babette van Veen en Roxanne Kwant naar huis gestuurd


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Het Perfecte Plaatje: Babette van Veen en Roxanne Kwant naar huis gestuurd of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV