Shownieuws: Linda de Mol komt terug, maar niet meer elke week op cover LINDA.

Shownieuws: Linda de Mol komt terug, maar niet meer elke week op cover LINDA.

Linda de Mol keert in september terug op de cover van haar eigen magazine LINDA. De presentatrice stopte tijdelijk met al haar werkzaamheden toen uitlekte dat haar inmiddels ex-geliefde Jeroen Rietbergen zich veelvuldig schuldig heeft gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag bij The voice of Holland. De hoofdredactrice van het blad heeft laten weten dat de bladen minder zijn verkocht de afgelopen maanden zonder Linda op de cover, maar dat het niet meer een wet is dat ze elke week op de voorkant van het magazine te zien is…

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Shownieuws</em>: Linda de Mol komt terug, maar niet meer elke week op cover LINDA. Linda de Mol keert in september terug op de cover van haar eigen magazine LINDA. De presentatrice stopte tijdelijk met al haar werkzaamheden toen uitlekte dat haar inmiddels ex-geliefde Jeroen Rietbergen zich veelvuldig schuldig heeft gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag bij The voice of Holland. De hoofdredactrice van het blad heeft laten weten dat de bladen minder zijn verkocht de afgelopen maanden zonder Linda op de cover, maar dat het niet meer een wet is dat ze elke week op de voorkant van het magazine te zien is… Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Shownieuws: Linda de Mol genoot in Londen met Chelsea, Julian & Noa Bekijk deze video » Linda de Mol komt weer terug op tv: "Opnames van Miljoenenjacht in volle gang" Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV