Tanja Jess openhartig over transitie zoon Billy: "Heb ik daar niks over te zeggen?"

Tanja Jess openhartig over transitie zoon Billy: "Heb ik daar niks over te zeggen?"

Tanja Jess schoof woensdagavond aan bij Humberto om te vertellen over de transitie van haar zoon Billy, die nu als vrouw door het leven gaat met de naam Alice. Vooral de naamkeuze vond Jess lastig: "Heb ik daar niks over te zeggen?"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 22 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Tanja Jess</em> openhartig over transitie zoon <em>Billy</em>: &quot;Heb ik daar niks over te zeggen?&quot; Tanja Jess schoof woensdagavond aan bij Humberto om te vertellen over de transitie van haar zoon Billy, die nu als vrouw door het leven gaat met de naam Alice. Vooral de naamkeuze vond Jess lastig: "Heb ik daar niks over te zeggen?" Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 22 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. TrotsAchteraf is Jess echter helemaal tevreden met de naam die Billy - nu dus Alice - heeft gekozen voor zichzelf. Ze is ook ontzettend trots op haar dochter en de manier waarop die zich door de moeilijke situaties heenvecht. Zoon Bobby lijkt het allemaal prima te vinden: "Die heeft zich niet één keer vergist," aldus Jess, doelend op het gebruik van de 'nieuwe' naam. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Zien: Humberto Tan neemt anti-boerenstandpunt in, "ze houden zich niet aan de regels" Bekijk deze video » Zien: Edwin Evers en Tessa Boomkamp zingen 'Geef me je hand' live bij Humberto Bekijk deze video » Jaïr Ferwerda bij boerenprotest: "Geen spijt van huisbezoek Christianne van der Wal" Bekijk deze video » Humberto: wat is crimineel verleden van ontsnapte tbs'ers Luciano en Sherwin? Bekijk deze video » Boer Berny Remerink bij Humberto: "Die heeft ze niet alle 24 meer in 't kissie!" Bekijk deze video » Tessa Boomkamp in Humberto: ‘Edwin Evers is een woordkunstenaar’ Bekijk deze video »
Talkshow :
Tanja Jess openhartig over transitie zoon Billy: "Heb ik daar niks over te zeggen?"

Trots
Achteraf is Jess echter helemaal tevreden met de naam die Billy - nu dus Alice - heeft gekozen voor zichzelf. Ze is ook ontzettend trots op haar dochter en de manier waarop die zich door de moeilijke situaties heenvecht. Zoon Bobby lijkt het allemaal prima te vinden: "Die heeft zich niet één keer vergist," aldus Jess, doelend op het gebruik van de 'nieuwe' naam.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Tanja Jess openhartig over transitie zoon Billy: "Heb ik daar niks over te zeggen?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV