Willem-Alexander en Máxima bij galadiner in Koninklijk Paleis Amsterdam (video)

Willem-Alexander en Máxima bij galadiner in Koninklijk Paleis Amsterdam (video)

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima waren woensdagavond bij een galadiner op het Koninklijk Paleis Amsterdam. Ze ontvingen bij deze gelegenheid het Corps Diplomatique, ook prinses Beatrix was te gast. De avond stond in het teken van politiek en bestuur. De koning heeft een korte toespraak gehouden. Het diner vindt elk jaar plaats om de internationale relaties te onderhouden en te versterken en Nederlandse en buitenlandse vertegenwoordigers te verbinden.

Bekijk de beelden van RoyalTV/Rick Evers hieronder.

<em>Willem-Alexander en Máxima</em> bij galadiner in Koninklijk Paleis Amsterdam (video) Koning Willem-Alexander en koningin Máxima waren woensdagavond bij een galadiner op het Koninklijk Paleis Amsterdam. Ze ontvingen bij deze gelegenheid het Corps Diplomatique, ook prinses Beatrix was te gast. De avond stond in het teken van politiek en bestuur. De koning heeft een korte toespraak gehouden. Het diner vindt elk jaar plaats om de internationale relaties te onderhouden en te versterken en Nederlandse en buitenlandse vertegenwoordigers te verbinden. Bekijk de beelden van RoyalTV/Rick Evers hieronder. Koningin Máxima over ontmoeting president van Senegal: "Was enorm nodig" Bekijk deze video » Zien: Prinses Amalia schittert in Noorwegen met huwelijkstiara van Máxima Bekijk deze video »
Royals :
Willem-Alexander en Máxima bij galadiner in Koninklijk Paleis Amsterdam (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Willem-Alexander en Máxima bij galadiner in Koninklijk Paleis Amsterdam (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV