Jaïr Ferwerda bij boerenprotest: "Geen spijt van huisbezoek Christianne van der Wal"

Jaïr Ferwerda bij boerenprotest: "Geen spijt van huisbezoek Christianne van der Wal"

Donderdag 23 juni 2022 om 09:42

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 22 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jaïr Ferwerda</em> bij boerenprotest: &quot;Geen spijt van huisbezoek <em>Christianne van der Wal</em>&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 22 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Jaïr Ferwerda was dinsdag aanwezig bij het boerenprotest in Stroe. Daar sprak hij onder anderen boerin Bertie en Caroline van der Plas, de frontvrouw van de BoerBurgerBeweging. Ook ontmoette Ferwerda enkele mannen van protestgroep Voll Gass, die onlangs voor de deur stonden bij minister Christianne van der Wal. Ze zeggen daar absoluut geen spijt van te hebben en stellen dat de kinderen helemaal niet zaten te trillen op de bank, maar gewoon achter Van der Wal stonden. "In de media wordt altijd alles geframed," stellen ze. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jaïr Ferwerda bij boerenprotest: "Geen spijt van huisbezoek Christianne van der Wal"

Jaïr Ferwerda was dinsdag aanwezig bij het boerenprotest in Stroe. Daar sprak hij onder anderen boerin Bertie en Caroline van der Plas, de frontvrouw van de BoerBurgerBeweging. Ook ontmoette Ferwerda enkele mannen van protestgroep Voll Gass, die onlangs voor de deur stonden bij minister Christianne van der Wal. Ze zeggen daar absoluut geen spijt van te hebben en stellen dat de kinderen helemaal niet zaten te trillen op de bank, maar gewoon achter Van der Wal stonden. "In de media wordt altijd alles geframed," stellen ze.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's