Jaïr Ferwerda bij boerenprotest: "Geen spijt van huisbezoek Christianne van der Wal"

Jaïr Ferwerda bij boerenprotest: "Geen spijt van huisbezoek Christianne van der Wal"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 22 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jaïr Ferwerda</em> bij boerenprotest: &quot;Geen spijt van huisbezoek <em>Christianne van der Wal</em>&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 22 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Jaïr Ferwerda was dinsdag aanwezig bij het boerenprotest in Stroe. Daar sprak hij onder anderen boerin Bertie en Caroline van der Plas, de frontvrouw van de BoerBurgerBeweging. Ook ontmoette Ferwerda enkele mannen van protestgroep Voll Gass, die onlangs voor de deur stonden bij minister Christianne van der Wal. Ze zeggen daar absoluut geen spijt van te hebben en stellen dat de kinderen helemaal niet zaten te trillen op de bank, maar gewoon achter Van der Wal stonden. "In de media wordt altijd alles geframed," stellen ze. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Zien: Humberto Tan neemt anti-boerenstandpunt in, "ze houden zich niet aan de regels" Bekijk deze video » Tanja Jess openhartig over transitie zoon Billy: "Heb ik daar niks over te zeggen?" Bekijk deze video » Zien: Edwin Evers en Tessa Boomkamp zingen 'Geef me je hand' live bij Humberto Bekijk deze video » Humberto: wat is crimineel verleden van ontsnapte tbs'ers Luciano en Sherwin? Bekijk deze video » Boer Berny Remerink bij Humberto: "Die heeft ze niet alle 24 meer in 't kissie!" Bekijk deze video » Tessa Boomkamp in Humberto: ‘Edwin Evers is een woordkunstenaar’ Bekijk deze video »
Talkshow :
Jaïr Ferwerda bij boerenprotest: "Geen spijt van huisbezoek Christianne van der Wal"

Jaïr Ferwerda was dinsdag aanwezig bij het boerenprotest in Stroe. Daar sprak hij onder anderen boerin Bertie en Caroline van der Plas, de frontvrouw van de BoerBurgerBeweging. Ook ontmoette Ferwerda enkele mannen van protestgroep Voll Gass, die onlangs voor de deur stonden bij minister Christianne van der Wal. Ze zeggen daar absoluut geen spijt van te hebben en stellen dat de kinderen helemaal niet zaten te trillen op de bank, maar gewoon achter Van der Wal stonden. "In de media wordt altijd alles geframed," stellen ze.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jaïr Ferwerda bij boerenprotest: "Geen spijt van huisbezoek Christianne van der Wal" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV