Lang Leve De Liefde: 'Mijn ideale vrouw is hetzelfde als ik'

Lang Leve De Liefde: 'Mijn ideale vrouw is hetzelfde als ik'

In Lang Leve De Liefde vraagt een dame haar date wat voor hem de ideale vrouw is. “Hetzelfde als ik”, antwoordt hij, en vervolgens komt hij met een hele waslijst aan eigenschappen. Lang leve de lol, eerlijk, open, sociaal, niet jaloers, dezelfde interesses. Het is alleen de vraag of zij aan al deze eisen kan voldoen. “Ik heb heel veel dingen. Ik ben een heel moeilijk persoon.”

Bekijk de video van Lange Leve de Liefde hieronder.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

<em>Lang Leve De Liefde</em>: 'Mijn ideale vrouw is hetzelfde als ik' In Lang Leve De Liefde vraagt een dame haar date wat voor hem de ideale vrouw is. “Hetzelfde als ik”, antwoordt hij, en vervolgens komt hij met een hele waslijst aan eigenschappen. Lang leve de lol, eerlijk, open, sociaal, niet jaloers, dezelfde interesses. Het is alleen de vraag of zij aan al deze eisen kan voldoen. “Ik heb heel veel dingen. Ik ben een heel moeilijk persoon.” Bekijk de video van Lange Leve de Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Lang Leve de Liefde: is het een 'flikker-' of een 'knipperrelatie'? Bekijk deze video » Thijs negeert zijn date: "Ik wil rust!" (Lang Leve de Liefde) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Lang Leve De Liefde: 'Mijn ideale vrouw is hetzelfde als ik' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV