Humberto: wat is crimineel verleden van ontsnapte tbs'ers Luciano en Sherwin?

Humberto: wat is crimineel verleden van ontsnapte tbs'ers Luciano en Sherwin?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 22 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

In Humberto vertelt misdaadjournalist Wouter Laumans meer over de ontsnapte tbs'ers Luciano Dijkman en Sherwin Windster. De politie heeft groot alarm geslagen nadat deze twee mannen uit de TBS-kliniek de Pompestichting in Nijmegen hebben weten te vluchten. Nadat het hek is doorgeknipt, zijn ze weggereden in een vluchtauto. Sindsdien zijn ze spoorloos. Dijkman en Windster hebben beiden behoorlijk wat op hun kerfstok en moeten volgens Laumans aan hun stoornissen worden geholpen.

Bekijk het fragment uit Humberto hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto</em>: wat is crimineel verleden van ontsnapte tbs'ers Luciano en Sherwin? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 22 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. In Humberto vertelt misdaadjournalist Wouter Laumans meer over de ontsnapte tbs'ers Luciano Dijkman en Sherwin Windster. De politie heeft groot alarm geslagen nadat deze twee mannen uit de TBS-kliniek de Pompestichting in Nijmegen hebben weten te vluchten. Nadat het hek is doorgeknipt, zijn ze weggereden in een vluchtauto. Sindsdien zijn ze spoorloos. Dijkman en Windster hebben beiden behoorlijk wat op hun kerfstok en moeten volgens Laumans aan hun stoornissen worden geholpen. Bekijk het fragment uit Humberto hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto: wat is crimineel verleden van ontsnapte tbs'ers Luciano en Sherwin?

Actuele video's

Meer actuele video's