Zien: Green Day sluit in Stadspark Groningen af met 'Good Riddance (Time of Your Life)'

Zien: Green Day sluit in Stadspark Groningen af met 'Good Riddance (Time of Your Life)'

Tienduizenden mensen trokken woensdagavond naar het Stadspark in Groningen om onder zonovergoten omstandigheden te genieten van een concert van Green Day. Dat was nog niet alles: in het voorprogramma waren onder meer Weezer en Fall Out Boy te bewonderen. Een prachtige avond vol klassiekers van de Amerikaanse rockband werd afgesloten met 'Good Riddance (Time of Your Life)', dat net als veel andere nummers luidkeels door het publiek werd meegezongen. En zo kon iedereen tevreden huiswaarts keren.

Bekijk de beelden van Green Day in Groningen hieronder.

Zien: <em>Green Day</em> sluit in Stadspark Groningen af met 'Good Riddance (Time of Your Life)' Tienduizenden mensen trokken woensdagavond naar het Stadspark in Groningen om onder zonovergoten omstandigheden te genieten van een concert van Green Day. Dat was nog niet alles: in het voorprogramma waren onder meer Weezer en Fall Out Boy te bewonderen. Een prachtige avond vol klassiekers van de Amerikaanse rockband werd afgesloten met 'Good Riddance (Time of Your Life)', dat net als veel andere nummers luidkeels door het publiek werd meegezongen. En zo kon iedereen tevreden huiswaarts keren. Bekijk de beelden van Green Day in Groningen hieronder. Bekijk ook Rolling Stones-fans zwaar teleurgesteld na afblazen concert: "Fuck de Stones" Bekijk deze video » Rob de Nijs in rolstoel tijdens afscheidsconcert volgens Henriette: "Gek, maar goed zo", (video) Bekijk deze video »
Muziek :
Zien: Green Day sluit in Stadspark Groningen af met 'Good Riddance (Time of Your Life)'


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Green Day sluit in Stadspark Groningen af met 'Good Riddance (Time of Your Life)' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV