Tessa Boomkamp in Humberto: ‘Edwin Evers is een woordkunstenaar’

Tessa Boomkamp in Humberto: ‘Edwin Evers is een woordkunstenaar’

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 22 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

We weten inmiddels al langer dat Edwin Evers veel meer kan dan alleen radio maken. In Humberto komt drummer Tessa Boomkamp aan het woord, zij vertelt meer over de kwaliteiten van Evers als tekstschrijver, muzikant en zanger. “Voor deze tijd is het mooi, het is voor muzikanten mooi, hij is echt een woordkunstenaar, Nederlandstalig hele mooie teksten maakt hij. En hij zingt fantastisch.”

Bekijk het fragment uit Humberto hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Tessa Boomkamp in <em>Humberto</em>: ‘Edwin Evers is een woordkunstenaar’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 22 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. We weten inmiddels al langer dat Edwin Evers veel meer kan dan alleen radio maken. In Humberto komt drummer Tessa Boomkamp aan het woord, zij vertelt meer over de kwaliteiten van Evers als tekstschrijver, muzikant en zanger. “Voor deze tijd is het mooi, het is voor muzikanten mooi, hij is echt een woordkunstenaar, Nederlandstalig hele mooie teksten maakt hij. En hij zingt fantastisch.” Bekijk het fragment uit Humberto hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Tessa Boomkamp in Humberto: ‘Edwin Evers is een woordkunstenaar’

Actuele video's

Meer actuele video's