Kijk LIVE: debat Tweede Kamer over het stikstofbeleid (23 juni)

Kijk LIVE: debat Tweede Kamer over het stikstofbeleid (23 juni)

Kijk LIVE: debat Tweede Kamer over het <em>stikstofbeleid</em> (23 juni) Kijk in de video hierboven naar het Tweede Kamerdebat over het stikstofbeleid, op donderdag 23 juni vanaf 10.15 uur. Donderdag staat er in de Tweede Kamer weer een debat op de agenda, deze keer wordt het stikstofbeleid besproken. Ministers Christianne van der Wal (Natuur en Stikstof) en Henk Staghouwer (Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit) gaan in gesprek over dit gevoelige onderwerp. Met het oog op het klimaat is er een stikstofplan, maar de boeren zijn het hier niet mee eens en zijn al lange tijd aan het demonstreren tegen het beleid. Agrariërs moeten namelijk grote offers brengen, daarom vond er onder anderen woensdag nog een groot boerenprotest plaats. Bekijk in de video van Arnews hierboven het debat over het stikstofbeleid. Op1 gemist? D66-Kamerlid Tjeerd de Groot was niet welkom tijdens boerenprotest Bekijk deze video » Van der Plas over oude metingen voor stikstofbeleid (Op1): 'Dat kan toch niet?' Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE: debat Tweede Kamer over het stikstofbeleid (23 juni)

Kijk in de video hierboven naar het Tweede Kamerdebat over het stikstofbeleid, op donderdag 23 juni vanaf 10.15 uur.

Donderdag staat er in de Tweede Kamer weer een debat op de agenda, deze keer wordt het stikstofbeleid besproken. Ministers Christianne van der Wal (Natuur en Stikstof) en Henk Staghouwer (Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit) gaan in gesprek over dit gevoelige onderwerp. Met het oog op het klimaat is er een stikstofplan, maar de boeren zijn het hier niet mee eens en zijn al lange tijd aan het demonstreren tegen het beleid. Agrariërs moeten namelijk grote offers brengen, daarom vond er onder anderen woensdag nog een groot boerenprotest plaats.

Bekijk in de video van Arnews hierboven het debat over het stikstofbeleid.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE: debat Tweede Kamer over het stikstofbeleid (23 juni) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV