Zien: Kans klein dat Donald Trump vervolgd wordt voor Capitoolbestorming

Zien: Kans klein dat Donald Trump vervolgd wordt voor Capitoolbestorming

Zien: Kans klein dat <em>Donald Trump</em> vervolgd wordt voor <em>Capitoolbestorming</em> De onderzoekscommissie die zich bezighoudt met de Capitoolbestorming van 2021 is duidelijk: de bestorming wordt onder meer gezien als een couppoging van Donald Trump. Daarnaast wordt de oud-president ervan beschuldig de verkiezingsuitslag in zijn voordeel te hebben willen beïnvloeden. Toch is de kans klein dat Donald Trump vervolgd wordt voor de bestorming. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hierboven. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Op1: Erik Mouthaan is apetrots op zijn gewonnen Tegel voor z'n Capitool-verslag Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Kans klein dat Donald Trump vervolgd wordt voor Capitoolbestorming

De onderzoekscommissie die zich bezighoudt met de Capitoolbestorming van 2021 is duidelijk: de bestorming wordt onder meer gezien als een couppoging van Donald Trump. Daarnaast wordt de oud-president ervan beschuldig de verkiezingsuitslag in zijn voordeel te hebben willen beïnvloeden. Toch is de kans klein dat Donald Trump vervolgd wordt voor de bestorming.

Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hierboven. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's