Zien: Kans klein dat Donald Trump vervolgd wordt voor Capitoolbestorming

Zien: Kans klein dat Donald Trump vervolgd wordt voor Capitoolbestorming

Zien: Kans klein dat <em>Donald Trump</em> vervolgd wordt voor <em>Capitoolbestorming</em> De onderzoekscommissie die zich bezighoudt met de Capitoolbestorming van 2021 is duidelijk: de bestorming wordt onder meer gezien als een couppoging van Donald Trump. Daarnaast wordt de oud-president ervan beschuldig de verkiezingsuitslag in zijn voordeel te hebben willen beïnvloeden. Toch is de kans klein dat Donald Trump vervolgd wordt voor de bestorming. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hierboven. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Nieuwsuur: Ford Fischer filmde Capitoolbestorming en geeft beelden vrij Bekijk deze video » Op1: Erik Mouthaan is apetrots op zijn gewonnen Tegel voor z'n Capitool-verslag Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Kans klein dat Donald Trump vervolgd wordt voor Capitoolbestorming

De onderzoekscommissie die zich bezighoudt met de Capitoolbestorming van 2021 is duidelijk: de bestorming wordt onder meer gezien als een couppoging van Donald Trump. Daarnaast wordt de oud-president ervan beschuldig de verkiezingsuitslag in zijn voordeel te hebben willen beïnvloeden. Toch is de kans klein dat Donald Trump vervolgd wordt voor de bestorming.

Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hierboven. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Kans klein dat Donald Trump vervolgd wordt voor Capitoolbestorming of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV