Temptation Island: Love or Leave: bekijk eerste beelden van de dreamdates

Temptation Island: Love or Leave: bekijk eerste beelden van de dreamdates

Het is altijd een belangrijk moment in Temptation Island, de dreamdates. Voor een geweldige date mogen de heren en dames die hun relatie testen in het programma een single uitkiezen. Dan is het natuurlijk de grote vraag hoe gezellig ze het krijgen tijdens dit romantische afspraakje met de vrijgezel. Gaan ze uiteindelijk met hangende pootjes terug naar hun geliefde, of gaan ze er liever vandoor met een van de singles?

Bekijk de beelden van Temptation Island: Love or Leave in de video hieronder.

Temptation Island: Love or Leave is elke donderdag met een nieuwe aflevering te zien bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Temptation Island: Love or Leave bekijken bij Gids.tv.

<em>Temptation Island: Love or Leave</em>: bekijk eerste beelden van de dreamdates Het is altijd een belangrijk moment in Temptation Island, de dreamdates. Voor een geweldige date mogen de heren en dames die hun relatie testen in het programma een single uitkiezen. Dan is het natuurlijk de grote vraag hoe gezellig ze het krijgen tijdens dit romantische afspraakje met de vrijgezel. Gaan ze uiteindelijk met hangende pootjes terug naar hun geliefde, of gaan ze er liever vandoor met een van de singles? Bekijk de beelden van Temptation Island: Love or Leave in de video hieronder. Temptation Island: Love or Leave is elke donderdag met een nieuwe aflevering te zien bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Temptation Island: Love or Leave bekijken bij Gids.tv. Temptation Island-ster Rodanya is zwanger van een tweeling en deelt beelden Bekijk deze video » Temptation Island: Ivo is blij dat hij met Esmé kan praten over polygamie Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Temptation Island: Love or Leave: bekijk eerste beelden van de dreamdates of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV