Rob de Nijs krijgt na afscheidsconcert bloemen van zoon Julius: bekijk de beelden

Rob de Nijs krijgt na afscheidsconcert bloemen van zoon Julius: bekijk de beelden

Bekijk hier beelden van het laatste optreden van Rob de Nijs.

Woensdagavond heeft Rob de Nijs op bijzondere wijze afscheid genomen van zijn fans. De 79-jarige zanger, die is getroffen door de ziekte van Parkinson, heeft een afscheidsconcert gegeven in de Ziggo Dome. Na afloop kreeg De Nijs niet alleen een staande ovatie, niemand minder dan zijn zoon Julius gaf hem na het optreden een bos bloemen.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

<em>Rob de Nijs</em> krijgt na afscheidsconcert bloemen van zoon Julius: bekijk de beelden Bekijk hier beelden van het laatste optreden van Rob de Nijs. Woensdagavond heeft Rob de Nijs op bijzondere wijze afscheid genomen van zijn fans. De 79-jarige zanger, die is getroffen door de ziekte van Parkinson, heeft een afscheidsconcert gegeven in de Ziggo Dome. Na afloop kreeg De Nijs niet alleen een staande ovatie, niemand minder dan zijn zoon Julius gaf hem na het optreden een bos bloemen. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Rob de Nijs neemt afscheid: bekijk overzicht van zijn carrière (video) Bekijk deze video » Rob de Nijs blikt terug op laatste concert: ‘Hoi het zit erop, maar ook jammer’ Bekijk deze video »
Entertainment :
Rob de Nijs krijgt na afscheidsconcert bloemen van zoon Julius: bekijk de beelden


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Rob de Nijs krijgt na afscheidsconcert bloemen van zoon Julius: bekijk de beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV