Caroline van der Plas presenteert nieuw stikstofplan met JA21 tijdens debat (video)

Caroline van der Plas presenteert nieuw stikstofplan met JA21 tijdens debat (video)

Caroline van der Plas ging er met gestrekt been in tijdens het debat van donderdag. In de Tweede Kamer wordt het stikstofbeleid besproken, minister Christianne van der Wal verdedigt haar beleid met rigoureuze maatregelen om de stikstofuitstoot te verlagen. Maar de BBB-leider komt met haar eigen plan.

Lees verder onder de video.

Caroline van der Plas presenteert nieuw <em>stikstofplan</em> met JA21 tijdens debat (video) Caroline van der Plas ging er met gestrekt been in tijdens het debat van donderdag. In de Tweede Kamer wordt het stikstofbeleid besproken, minister Christianne van der Wal verdedigt haar beleid met rigoureuze maatregelen om de stikstofuitstoot te verlagen. Maar de BBB-leider komt met haar eigen plan. Lees verder onder de video. Caroline van der Plas over ‘gezond boerenverstand’Het stikstofplan van het Kabinet heeft verstrekkende gevolgen voor een groot aantal boeren, zij komen dan ook massaal in opstand. Van der Plas geeft een aantal voorbeelden van getroffen boeren en laat weten dat zij en JA21 een eigen alternatief plan hebben opgesteld. “Iedereen weet dat je nooit moet bouwen als het fundament niet goed is, dat is gewoon gezond boerenverstand.” Bekijk het verhaal van Caroline van der Plas tijdens het debat over het stikstofbeleid hierboven. Boze boeren over 'stikstofcomplot' op Malieveld Den Haag: 'Zit een agenda achter' (video) Bekijk deze video » Van der Plas over oude metingen voor stikstofbeleid (Op1): 'Dat kan toch niet?' Bekijk deze video »
Politiek :
Caroline van der Plas presenteert nieuw stikstofplan met JA21 tijdens debat (video)

Caroline van der Plas over ‘gezond boerenverstand’
Het stikstofplan van het Kabinet heeft verstrekkende gevolgen voor een groot aantal boeren, zij komen dan ook massaal in opstand. Van der Plas geeft een aantal voorbeelden van getroffen boeren en laat weten dat zij en JA21 een eigen alternatief plan hebben opgesteld. “Iedereen weet dat je nooit moet bouwen als het fundament niet goed is, dat is gewoon gezond boerenverstand.”

Bekijk het verhaal van Caroline van der Plas tijdens het debat over het stikstofbeleid hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Caroline van der Plas presenteert nieuw stikstofplan met JA21 tijdens debat (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV