Race Om De Ringen: uitgeputte Renate stopt met loodzware proef in woestijn

Race Om De Ringen: uitgeputte Renate stopt met loodzware proef in woestijn

Donderdag 23 juni 2022 om 13:38

In Race Om De Ringen moeten de verloofde koppels heel wat zware opdrachten voltooien om de huwelijksreis van hun dromen te winnen. Deze strijd speelt zich af in de woestijn van Jordanië, en het wordt Renate even te veel. Ze stopt met de proef, en haar geliefde Joeri kan haar niet overhalen om door te gaan.

Bekijk de beelden van Race Om De Ringen hieronder.

Race Om De Ringen is elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Race om de ringen terugkijken bij Gids.tv

<em>Race Om De Ringen</em>: uitgeputte Renate stopt met loodzware proef in woestijn In Race Om De Ringen moeten de verloofde koppels heel wat zware opdrachten voltooien om de huwelijksreis van hun dromen te winnen. Deze strijd speelt zich af in de woestijn van Jordanië, en het wordt Renate even te veel. Ze stopt met de proef, en haar geliefde Joeri kan haar niet overhalen om door te gaan. Bekijk de beelden van Race Om De Ringen hieronder. Race Om De Ringen is elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Race om de ringen terugkijken bij Gids.tv Race Om De Ringen-stellen kibbelen tijdens spel: "Wij hebben ook vier" (video) Bekijk deze video » Bilal als leugenaar ontmaskerd in Race Om De Ringen (video) Bekijk deze video »
TV :
Race Om De Ringen: uitgeputte Renate stopt met loodzware proef in woestijn

Actuele video's

Meer actuele video's