De Bevers: John en Kees ruziën tijdens het golfen: ‘Je hebt geen talent’

De Bevers: John en Kees ruziën tijdens het golfen: ‘Je hebt geen talent’

Donderdag 23 juni 2022 om 14:10

In De Bevers gaan John de Bever en zijn man Kees gezellig samen golfen. Ze krijgen les, maar de gezelligheid is al snel ver te zoeken. Kees vindt zelf dat hij talent heeft, maar daar is de volkszanger het niet mee eens. “Je hebt geen talent, jouw motoriek is niet goed. Je hebt echt geen goed talent om te golfen.”

Bekijk de beelden van De Bevers hieronder.

De Bevers is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van De Bevers terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Bevers</em>: John en Kees ruziën tijdens het golfen: ‘Je hebt geen talent’ In De Bevers gaan John de Bever en zijn man Kees gezellig samen golfen. Ze krijgen les, maar de gezelligheid is al snel ver te zoeken. Kees vindt zelf dat hij talent heeft, maar daar is de volkszanger het niet mee eens. “Je hebt geen talent, jouw motoriek is niet goed. Je hebt echt geen goed talent om te golfen.” Bekijk de beelden van De Bevers hieronder. De Bevers is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van De Bevers terugkijken bij Gids.tv. De Bevers: Corry Konings en John de Bever nemen videoclip op Bekijk deze video » De Bevers gemist? John de Bever is dol op pasgeboren baby Bekijk deze video »
TV :
De Bevers: John en Kees ruziën tijdens het golfen: ‘Je hebt geen talent’

Actuele video's

Meer actuele video's