De Bevers: John en Kees ruziën tijdens het golfen: ‘Je hebt geen talent’

De Bevers: John en Kees ruziën tijdens het golfen: ‘Je hebt geen talent’

In De Bevers gaan John de Bever en zijn man Kees gezellig samen golfen. Ze krijgen les, maar de gezelligheid is al snel ver te zoeken. Kees vindt zelf dat hij talent heeft, maar daar is de volkszanger het niet mee eens. “Je hebt geen talent, jouw motoriek is niet goed. Je hebt echt geen goed talent om te golfen.”

Bekijk de beelden van De Bevers hieronder.

De Bevers is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van De Bevers terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Bevers</em>: John en Kees ruziën tijdens het golfen: ‘Je hebt geen talent’ In De Bevers gaan John de Bever en zijn man Kees gezellig samen golfen. Ze krijgen les, maar de gezelligheid is al snel ver te zoeken. Kees vindt zelf dat hij talent heeft, maar daar is de volkszanger het niet mee eens. “Je hebt geen talent, jouw motoriek is niet goed. Je hebt echt geen goed talent om te golfen.” Bekijk de beelden van De Bevers hieronder. De Bevers is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van De Bevers terugkijken bij Gids.tv. De Bevers: Corry Konings en John de Bever nemen videoclip op Bekijk deze video » De Bevers gemist? John de Bever is dol op pasgeboren baby Bekijk deze video »
TV :
De Bevers: John en Kees ruziën tijdens het golfen: ‘Je hebt geen talent’


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Bevers: John en Kees ruziën tijdens het golfen: ‘Je hebt geen talent’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV