Temptation Island: Antonio hoort in video dat Cleo hun relatie verbreekt

Temptation Island: Antonio hoort in video dat Cleo hun relatie verbreekt

Antonio krijgt een heftige video te zien, die niet kan wachten tot het kampvuur in Temptation Island: Love or Leave. Zijn vriendin Cleo, die in een andere villa vertoeft met mannelijke vrijgezellen, wil hun relatie verbreken. “Ik laat niet met me spelen, en dit is echt spelen met mij. Dat vind ik gewoon niet normaal. Dus het is voor mij sowieso klaar. Dat wil ik hem heel graag in het echt gaan vertellen als ik hem straks zie. Hij is zo sneaky als wat.” Antonio reageert rustig op dit nieuws, en verwerkt de breuk met shotjes…

Bekijk de beelden van Temptation Island: Love or Leave in de video hieronder.

Temptation Island: Love or Leave is elke donderdag met een nieuwe aflevering te zien bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Temptation Island: Love or Leave bekijken bij Gids.tv.

<em>Temptation Island</em>: Antonio hoort in video dat Cleo hun relatie verbreekt Antonio krijgt een heftige video te zien, die niet kan wachten tot het kampvuur in Temptation Island: Love or Leave. Zijn vriendin Cleo, die in een andere villa vertoeft met mannelijke vrijgezellen, wil hun relatie verbreken. “Ik laat niet met me spelen, en dit is echt spelen met mij. Dat vind ik gewoon niet normaal. Dus het is voor mij sowieso klaar. Dat wil ik hem heel graag in het echt gaan vertellen als ik hem straks zie. Hij is zo sneaky als wat.” Antonio reageert rustig op dit nieuws, en verwerkt de breuk met shotjes… Bekijk de beelden van Temptation Island: Love or Leave in de video hieronder. Temptation Island: Love or Leave is elke donderdag met een nieuwe aflevering te zien bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Temptation Island: Love or Leave bekijken bij Gids.tv. Temptation Island: Ivo is blij dat hij met Esmé kan praten over polygamie Bekijk deze video » Temptation Island: Love or Leave: bekijk eerste beelden van de dreamdates Bekijk deze video »
Temptation Island :
Temptation Island: Antonio hoort in video dat Cleo hun relatie verbreekt

Actuele video's

Meer actuele video's