Single Sabine in Temptation Island: Love or Leave: ‘Ik heb met Whitney gezoend’

Single Sabine in Temptation Island: Love or Leave: ‘Ik heb met Whitney gezoend’

De dreamdates beloven weer heel wat teweeg te brengen in Temptation Island: Love or Leave. Whitney en Sabine duiken samen de jacuzzi in en volgens Whitney is er niets bijzonders gebeurd. Sabine verklapt echter iets anders. “We keken elkaar aan en toen toch een kus. We hebben elkaar gekust, gezoend, een beetje gevoeld. Dat was niet verkeerd.” Verder heeft Maris het gezellig met Jari en beleefden ze een intiem moment. “Het is wat het is. Jezelf verneuken is ook neuken”, aldus Maris.

Bekijk de beelden van Temptation Island: Love or Leave in de video hieronder.

Temptation Island: Love or Leave is elke donderdag met een nieuwe aflevering te zien bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Temptation Island: Love or Leave bekijken bij Gids.tv.

Single Sabine in <em>Temptation Island: Love or Leave</em>: ‘Ik heb met Whitney gezoend’ De dreamdates beloven weer heel wat teweeg te brengen in Temptation Island: Love or Leave. Whitney en Sabine duiken samen de jacuzzi in en volgens Whitney is er niets bijzonders gebeurd. Sabine verklapt echter iets anders. “We keken elkaar aan en toen toch een kus. We hebben elkaar gekust, gezoend, een beetje gevoeld. Dat was niet verkeerd.” Verder heeft Maris het gezellig met Jari en beleefden ze een intiem moment. “Het is wat het is. Jezelf verneuken is ook neuken”, aldus Maris. Bekijk de beelden van Temptation Island: Love or Leave in de video hieronder. Temptation Island: Love or Leave is elke donderdag met een nieuwe aflevering te zien bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Temptation Island: Love or Leave bekijken bij Gids.tv. Temptation Island: Love or Leave: bekijk eerste beelden van de dreamdates Bekijk deze video » Temptation Island: Antonio hoort in video dat Cleo hun relatie verbreekt Bekijk deze video »
Temptation Island :
Single Sabine in Temptation Island: Love or Leave: ‘Ik heb met Whitney gezoend’

Actuele video's

Meer actuele video's