Ik woke van jou: activist Amber nerveus als ze Nederlandsche Bank gaat bezetten

Ik woke van jou: activist Amber nerveus als ze Nederlandsche Bank gaat bezetten

Donderdag 23 juni 2022 om 14:41

Amber heeft er alles voor over om te strijden voor een betere wereld, zo is te zien in Ik woke van jou. Om aandacht te vragen voor het klimaat laat ze zich met stalen pijpen aan twintig andere activisten vastmaken. En ze is nogal nerveus voor deze actie. “Ik sta echt helemaal te shaken.”

Bekijk het fragment van Ik woke van jou hieronder.

Ik woke van jou is elke donderdag rond 20.55 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Ik woke van jou terugkijken bij Gids.tv.

<em>Ik woke van jou</em>: activist Amber nerveus als ze Nederlandsche Bank gaat bezetten Amber heeft er alles voor over om te strijden voor een betere wereld, zo is te zien in Ik woke van jou. Om aandacht te vragen voor het klimaat laat ze zich met stalen pijpen aan twintig andere activisten vastmaken. En ze is nogal nerveus voor deze actie. “Ik sta echt helemaal te shaken.” Bekijk het fragment van Ik woke van jou hieronder. Ik woke van jou is elke donderdag rond 20.55 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Ik woke van jou terugkijken bij Gids.tv. Ik woke van jou: Amber wil kapitalisme omverwerpen Bekijk deze video » Ik woke van jou: ‘Witte mensen zullen nooit racisme ervaren’ Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's