Refolutie: 'Vanuit de Bijbel is de vrouw niet gemachtigd om te regeren'

Refolutie: 'Vanuit de Bijbel is de vrouw niet gemachtigd om te regeren'

In de docuserie Refolutie volgt presentator Rutger Castricum reformatorische jongeren die zijn opgegroeid met conservatieve normen en waarden uit het christelijk geloof. Hij praat met een dame die naar eigen zeggen uit een andere generatie komt, ze vindt het goed dat jonge vrouwen in actie komen. Maar ze ziet ook een andere ontwikkeling waar ze niet blij mee is. “Ik ben wel tegen functies in de politiek, tegen vrouwen”, als de vrouw. “Vanuit de Bijbel is de vrouw niet gemachtigd om te regeren.”

Bekijk de beelden van Refolutie in de video hieronder.

Het tweede deel van de documentaire Refolutie is vrijdag 1 juli om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt de docu Refolutie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Refolutie</em>: 'Vanuit de Bijbel is de vrouw niet gemachtigd om te regeren' In de docuserie Refolutie volgt presentator Rutger Castricum reformatorische jongeren die zijn opgegroeid met conservatieve normen en waarden uit het christelijk geloof. Hij praat met een dame die naar eigen zeggen uit een andere generatie komt, ze vindt het goed dat jonge vrouwen in actie komen. Maar ze ziet ook een andere ontwikkeling waar ze niet blij mee is. “Ik ben wel tegen functies in de politiek, tegen vrouwen”, als de vrouw. “Vanuit de Bijbel is de vrouw niet gemachtigd om te regeren.” Bekijk de beelden van Refolutie in de video hieronder. Het tweede deel van de documentaire Refolutie is vrijdag 1 juli om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt de docu Refolutie terugkijken bij Gids.tv. Rutger Castricum (HLF8): ‘Door woke-cultuur haken mensen af in racisme-debat’ Bekijk deze video » Refolutie volgt reformatorische jongeren: ook tegen abortus na verkrachting? Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV