Jesse Klaver haalt uit naar nieuw stikstofplan Caroline van der Plas: "Dit is vergif"

Jesse Klaver haalt uit naar nieuw stikstofplan Caroline van der Plas: "Dit is vergif"

Het gaat er hard aan toe in de Tweede Kamer tijdens het debat over de maatregelen om stikstof terug te dringen. BBB-leider Caroline van der Plas en GroenLinks-fractievoorzitter clashen voortdurend met elkaar.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Jesse Klaver</em> haalt uit naar nieuw stikstofplan <em>Caroline van der Plas</em>: &quot;Dit is vergif&quot; Het gaat er hard aan toe in de Tweede Kamer tijdens het debat over de maatregelen om stikstof terug te dringen. BBB-leider Caroline van der Plas en GroenLinks-fractievoorzitter clashen voortdurend met elkaar. Tekst gaat verder onder de video. Jesse Klaver haalt uitDe BoerBurgerBeweging (BBB) en JA21 kwamen vandaag met een alternatief stikstofplan. Jesse Klaver haalt hard uit tijdens het betoog van Caroline van der Plas: "Je hebt populisme en plat-populisme, dat laatste is waar ik nu al drie kwartier naar zit te luisteren. Dit is vergif!" Bekijk de video van De Telegraaf hierboven. Bekijk ook Kijk LIVE: debat Tweede Kamer over het stikstofbeleid (23 juni) Bekijk deze video » Caroline van der Plas presenteert nieuw stikstofplan met JA21 tijdens debat (video) Bekijk deze video »
Politiek :
Jesse Klaver haalt uit naar nieuw stikstofplan Caroline van der Plas: "Dit is vergif"

Jesse Klaver haalt uit
De BoerBurgerBeweging (BBB) en JA21 kwamen vandaag met een alternatief stikstofplan. Jesse Klaver haalt hard uit tijdens het betoog van Caroline van der Plas: "Je hebt populisme en plat-populisme, dat laatste is waar ik nu al drie kwartier naar zit te luisteren. Dit is vergif!"

Bekijk de video van De Telegraaf hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jesse Klaver haalt uit naar nieuw stikstofplan Caroline van der Plas: "Dit is vergif" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV