Weekend weerbericht: flinke onweersbuien na periode van zon en warmte

Weekend weerbericht: flinke onweersbuien na periode van zon en warmte

Net als in het afgelopen weekend staat het weer in het teken van warme lucht uit het zuiden, die in de komende dagen weer stapsgewijs door fronten wordt verdreven. Dat gaat niet zonder slag of stoot gebeuren. Er worden namelijk flinke onweersbuien verwacht.

Bekijk het weerbericht van Weer.nl in de video onderaan of bekijk hieronder hoe de regenbuien zich de komende uren ontwikkelen.

Actuele Buienradar KNMI

Live buienradar van KNMI.nl

Buienradar 24 uurs-verwachting

Buienradar.nl voor komende 24 uur

Weersverwachting komende 5 dagen

Weekend weerbericht: <em>flinke onweersbuien</em> na periode van zon en warmte Net als in het afgelopen weekend staat het weer in het teken van warme lucht uit het zuiden, die in de komende dagen weer stapsgewijs door fronten wordt verdreven. Dat gaat niet zonder slag of stoot gebeuren. Er worden namelijk flinke onweersbuien verwacht. Bekijk het weerbericht van Weer.nl in de video onderaan of bekijk hieronder hoe de regenbuien zich de komende uren ontwikkelen. Actuele Buienradar KNMI Live buienradar van KNMI.nl Buienradar 24 uurs-verwachting Buienradar.nl voor komende 24 uur Weersverwachting komende 5 dagen Bekijk ook Gemeente Beverwijk zet gratis zonnebrandpalen op strand: 'Perfect!' (video) Bekijk deze video » Weerbericht woensdagavond: zonovergoten avond, geen wolkje aan de lucht (video) Bekijk deze video »
Weer :
Weekend weerbericht: flinke onweersbuien na periode van zon en warmte


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Weekend weerbericht: flinke onweersbuien na periode van zon en warmte of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV