Emoties lopen hoog op bij afscheidsconcert Rob de Nijs: "Gaat me echt aan het hart"

Emoties lopen hoog op bij afscheidsconcert Rob de Nijs: "Gaat me echt aan het hart"

In een uitverkochte Ziggo Dome werden gisteravond flink wat tranen gelaten bij het laatste afscheidsconcert van Rob de Nijs. De 79-jarige zanger lijdt aan de ziekte Parkinson en moet noodgedwongen afscheid nemen van een 60-jarige muzikale carriere.

Tekst gaat verder onder de video.

Emoties lopen hoog op bij <em>afscheidsconcert Rob de Nijs</em>: &quot;Gaat me echt aan het hart&quot; In een uitverkochte Ziggo Dome werden gisteravond flink wat tranen gelaten bij het laatste afscheidsconcert van Rob de Nijs. De 79-jarige zanger lijdt aan de ziekte Parkinson en moet noodgedwongen afscheid nemen van een 60-jarige muzikale carriere. Tekst gaat verder onder de video. Emotinele avondDit deed Rob de Nijs niet alleen maar samen met 14.000 fans en verschillende gastartiesten. De emotie in de zaal was voelbaar, ook voor collega's uit de muziekwereld is het een beladen avond: "Het is toch de laatste show van Rob, dat gaat me echt aan het hart." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Emoties lopen hoog op bij afscheidsconcert Rob de Nijs: "Gaat me echt aan het hart"

Emotinele avond
Dit deed Rob de Nijs niet alleen maar samen met 14.000 fans en verschillende gastartiesten. De emotie in de zaal was voelbaar, ook voor collega's uit de muziekwereld is het een beladen avond: "Het is toch de laatste show van Rob, dat gaat me echt aan het hart."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's