Emoties lopen hoog op bij afscheidsconcert Rob de Nijs: "Gaat me echt aan het hart"

Emoties lopen hoog op bij afscheidsconcert Rob de Nijs: "Gaat me echt aan het hart"

In een uitverkochte Ziggo Dome werden gisteravond flink wat tranen gelaten bij het laatste afscheidsconcert van Rob de Nijs. De 79-jarige zanger lijdt aan de ziekte Parkinson en moet noodgedwongen afscheid nemen van een 60-jarige muzikale carriere.

Tekst gaat verder onder de video.

Emoties lopen hoog op bij <em>afscheidsconcert Rob de Nijs</em>: &quot;Gaat me echt aan het hart&quot; In een uitverkochte Ziggo Dome werden gisteravond flink wat tranen gelaten bij het laatste afscheidsconcert van Rob de Nijs. De 79-jarige zanger lijdt aan de ziekte Parkinson en moet noodgedwongen afscheid nemen van een 60-jarige muzikale carriere. Tekst gaat verder onder de video. Emotinele avondDit deed Rob de Nijs niet alleen maar samen met 14.000 fans en verschillende gastartiesten. De emotie in de zaal was voelbaar, ook voor collega's uit de muziekwereld is het een beladen avond: "Het is toch de laatste show van Rob, dat gaat me echt aan het hart." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending RTL Boulevard: 'John de Mol ontbrak bij tweede bespreking misstanden The Voice' Bekijk deze video » Ouders Tanja Groen ten einde raad: 'Hoop dat iemand zijn mond opendoet' (video) Bekijk deze video » Diederik Jekel over nieuwe coronagolf: 'Overheid moet niet te laat ingrijpen' (video) Bekijk deze video » Arno Kantelberg in RTL Boulevard: 'Lady Di deelde via haar kleding geheime berichten' Bekijk deze video » Horrorfilm Halina Reijn wereldwijd een hit: 'Zenuwachtigst voor Nederland' (video) Bekijk deze video » RTL Boulevard: Amsterdamse gitarist dolblij met solo op nieuwe album Drake (video) Bekijk deze video » De Bevers over nieuw seizoen realityserie: 'Vind het zelf leuk om te zien' (video) Bekijk deze video »
TV :
Emoties lopen hoog op bij afscheidsconcert Rob de Nijs: "Gaat me echt aan het hart"

Emotinele avond
Dit deed Rob de Nijs niet alleen maar samen met 14.000 fans en verschillende gastartiesten. De emotie in de zaal was voelbaar, ook voor collega's uit de muziekwereld is het een beladen avond: "Het is toch de laatste show van Rob, dat gaat me echt aan het hart."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Emoties lopen hoog op bij afscheidsconcert Rob de Nijs: "Gaat me echt aan het hart" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV