RTL Boulevard: 'John de Mol ontbrak bij tweede bespreking misstanden The Voice'

RTL Boulevard: 'John de Mol ontbrak bij tweede bespreking misstanden The Voice'

In Hilversum en Den Haag wordt in de afgelopen maanden veel gesproken over de misstanden in de mediawereld. Vandaag was er weer een gesprek en RTL Boulevard brengt je op de hoogte van de huidige stand van zaken.

Lees verder onder de video.

<em>RTL Boulevard</em>: 'John de Mol ontbrak bij tweede bespreking misstanden <em>The Voice</em>' In Hilversum en Den Haag wordt in de afgelopen maanden veel gesproken over de misstanden in de mediawereld. Vandaag was er weer een gesprek en RTL Boulevard brengt je op de hoogte van de huidige stand van zaken. Lees verder onder de video. PlanSinds de 'BOOS'-uitzending over misstanden bij 'The Voice of Holland', staat de aanpak van grensoverschrijdend gedrag hoog op de agenda binnen de tv-wereld. Toch ligt er vijf maanden na dato nog steeds geen concreet actieplan. Vandaag kwamen tv-makers, politici en deskundigen weer bij elkaar, en blijkt dat een onderlinge overeenkomst pas na de zomer verschijnt. En dan was volgens Rob Goossens van RTL Boulevard John de Mol ook nog eens afwezig. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
The Voice :
RTL Boulevard: 'John de Mol ontbrak bij tweede bespreking misstanden The Voice'

Plan
Sinds de 'BOOS'-uitzending over misstanden bij 'The Voice of Holland', staat de aanpak van grensoverschrijdend gedrag hoog op de agenda binnen de tv-wereld. Toch ligt er vijf maanden na dato nog steeds geen concreet actieplan. Vandaag kwamen tv-makers, politici en deskundigen weer bij elkaar, en blijkt dat een onderlinge overeenkomst pas na de zomer verschijnt. En dan was volgens Rob Goossens van RTL Boulevard John de Mol ook nog eens afwezig.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's