Ouders Tanja Groen ten einde raad: 'Hoop dat iemand zijn mond opendoet' (video)

Ouders Tanja Groen ten einde raad: 'Hoop dat iemand zijn mond opendoet' (video)

Ouders <em>Tanja Groen</em> ten einde raad: 'Hoop dat iemand zijn mond opendoet' (video) Nog een paar uur, en dan eindigt het jaar van Tanja Groen. Vorig jaar loofde Peter R. de Vries een miljoen euro uit voor de tip die zou leiden naar een oplossing in de langslepende verdwijningszaak van de studente. Maar na een bewogen jaar is het bedrag nog altijd niet uitgekeerd, tot teleurstelling van de ouders van Tanja. In RTL Boulevard doen ze nogmaals een oproep waarin ze mensen vragen zich te melden mochten ze iets weten over de zaak. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Emoties lopen hoog op bij afscheidsconcert Rob de Nijs: "Gaat me echt aan het hart" Bekijk deze video » RTL Boulevard: 'John de Mol ontbrak bij tweede bespreking misstanden The Voice' Bekijk deze video » Diederik Jekel over nieuwe coronagolf: 'Overheid moet niet te laat ingrijpen' (video) Bekijk deze video » Arno Kantelberg in RTL Boulevard: 'Lady Di deelde via haar kleding geheime berichten' Bekijk deze video » Horrorfilm Halina Reijn wereldwijd een hit: 'Zenuwachtigst voor Nederland' (video) Bekijk deze video » RTL Boulevard: Amsterdamse gitarist dolblij met solo op nieuwe album Drake (video) Bekijk deze video » De Bevers over nieuw seizoen realityserie: 'Vind het zelf leuk om te zien' (video) Bekijk deze video »
Misdaad :
Ouders Tanja Groen ten einde raad: 'Hoop dat iemand zijn mond opendoet' (video)

Nog een paar uur, en dan eindigt het jaar van Tanja Groen. Vorig jaar loofde Peter R. de Vries een miljoen euro uit voor de tip die zou leiden naar een oplossing in de langslepende verdwijningszaak van de studente. Maar na een bewogen jaar is het bedrag nog altijd niet uitgekeerd, tot teleurstelling van de ouders van Tanja. In RTL Boulevard doen ze nogmaals een oproep waarin ze mensen vragen zich te melden mochten ze iets weten over de zaak.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ouders Tanja Groen ten einde raad: 'Hoop dat iemand zijn mond opendoet' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV