Marleen de Rooy in Op1 over stikstofdebat: 'Polariseerde vrij snel' (video)

Marleen de Rooy in Op1 over stikstofdebat: 'Polariseerde vrij snel' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 23 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Marleen de Rooy in <em>Op1</em> over stikstofdebat: 'Polariseerde vrij snel' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 23 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Een dag na het boerenprotest in Stroe debatteert de Tweede Kamer op scherpe toon over de stikstofplannen van het kabinet. Politiek verslaggever van de NOS Marleen de Rooy was er de hele dag bij en doet verslag in de talkshow Op1: 'Het debat polariseerde vrij snel. Aan het begin ging het over of we de doelen überhaupt moeten halen. Er wordt ook twijfel over de meetmethodes uitgesproken.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Op1 gemist? Vermiste TBS'ers Pompekliniek nog altijd niet gevonden: 'Te bizar' Bekijk deze video » Frank Oostdam in Op1 over chaos Schiphol: 'Bestaande boekingen beschermen' (video) Bekijk deze video » Op1 gemist? David van Weel over NAVO-top: 'We zitten op een kantelpunt' (video) Bekijk deze video » Sybrand Buma in Op1 over toekomst Boris Johnson: 'Land doet het slecht momenteel' Bekijk deze video »
Talkshow :
Marleen de Rooy in Op1 over stikstofdebat: 'Polariseerde vrij snel' (video)

Een dag na het boerenprotest in Stroe debatteert de Tweede Kamer op scherpe toon over de stikstofplannen van het kabinet. Politiek verslaggever van de NOS Marleen de Rooy was er de hele dag bij en doet verslag in de talkshow Op1: 'Het debat polariseerde vrij snel. Aan het begin ging het over of we de doelen überhaupt moeten halen. Er wordt ook twijfel over de meetmethodes uitgesproken.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Marleen de Rooy in Op1 over stikstofdebat: 'Polariseerde vrij snel' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV