Op1 gemist? Vermiste TBS'ers Pompekliniek nog altijd niet gevonden: 'Te bizar'

Op1 gemist? Vermiste TBS'ers Pompekliniek nog altijd niet gevonden: 'Te bizar'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 23 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Vermiste TBS'ers <em>Pompekliniek</em> nog altijd niet gevonden: 'Te bizar' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 23 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. "Als je optimaal beschermd wil zijn, dan heb je die derde prik nodig", aldus Marc Kaptein van Pfizer. De zorg wordt enorm belast en op de korte termijn ziet Kaptein geen andere oplossing. De maatregelen en het overtuigen van ongevaccineerden gaat volgens hem dan ook niet werken om nu de druk te verlagen. Toch klinkt er ook kritiek: "Tuurlijk zegt de man van Pfizer dat." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Marleen de Rooy in Op1 over stikstofdebat: 'Polariseerde vrij snel' (video) Bekijk deze video » Frank Oostdam in Op1 over chaos Schiphol: 'Bestaande boekingen beschermen' (video) Bekijk deze video » Op1 gemist? David van Weel over NAVO-top: 'We zitten op een kantelpunt' (video) Bekijk deze video » Sybrand Buma in Op1 over toekomst Boris Johnson: 'Land doet het slecht momenteel' Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Vermiste TBS'ers Pompekliniek nog altijd niet gevonden: 'Te bizar'

"Als je optimaal beschermd wil zijn, dan heb je die derde prik nodig", aldus Marc Kaptein van Pfizer. De zorg wordt enorm belast en op de korte termijn ziet Kaptein geen andere oplossing. De maatregelen en het overtuigen van ongevaccineerden gaat volgens hem dan ook niet werken om nu de druk te verlagen. Toch klinkt er ook kritiek: "Tuurlijk zegt de man van Pfizer dat."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Vermiste TBS'ers Pompekliniek nog altijd niet gevonden: 'Te bizar' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV