Maxime Meiland: 'Moslim zei dat hij Erica ging vermoorden, na boerka-opmerking' (video)

Maxime Meiland: 'Moslim zei dat hij Erica ging vermoorden, na boerka-opmerking' (video)

Vrijdag 24 juni 2022 om 09:28

Na de veelbesproken boerka-opmerking van haar moeder Erica kreeg ook Maxime Meiland te maken met veel haat: 'Ik hoop dat je kinderen doodgaan, ik hoop dat ze k krijgen allemaal, zo extreem', vertelt ze in een interview met Robbert Rodenburg.

'Ik ga Erica vermoorden'
De berichten maakten dat ze zich soms onveilig voelde, zeker toen een buurtgenoot met zware dreigementen kwam: 'Iemand die zwaar moslim was had op een gegeven moment een YouTube-filmpje gemaakt en eigenlijk daar, niet direct dus we konden er ook niks mee met de politie, maar eigenlijk zei: ik ga Erica vermoorden. Die hoefde alleen op het fietsje te stappen en... ja. Dat was heel eng.' Bekijk de video van Shownieuws hieronder.

Maxime Meiland: 'Moslim zei dat hij <em>Erica</em> ging vermoorden, na boerka-opmerking' (video) Na de veelbesproken boerka-opmerking van haar moeder Erica kreeg ook Maxime Meiland te maken met veel haat: 'Ik hoop dat je kinderen doodgaan, ik hoop dat ze k krijgen allemaal, zo extreem', vertelt ze in een interview met Robbert Rodenburg. 'Ik ga Erica vermoorden'De berichten maakten dat ze zich soms onveilig voelde, zeker toen een buurtgenoot met zware dreigementen kwam: 'Iemand die zwaar moslim was had op een gegeven moment een YouTube-filmpje gemaakt en eigenlijk daar, niet direct dus we konden er ook niks mee met de politie, maar eigenlijk zei: ik ga Erica vermoorden. Die hoefde alleen op het fietsje te stappen en... ja. Dat was heel eng.' Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Beluister podcast Meilandjes bij Juke: Wat Goéééd Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's