Maxime Meiland: 'Moslim zei dat hij Erica ging vermoorden, na boerka-opmerking' (video)

Maxime Meiland: 'Moslim zei dat hij Erica ging vermoorden, na boerka-opmerking' (video)

Na de veelbesproken boerka-opmerking van haar moeder Erica kreeg ook Maxime Meiland te maken met veel haat: 'Ik hoop dat je kinderen doodgaan, ik hoop dat ze k krijgen allemaal, zo extreem', vertelt ze in een interview met Robbert Rodenburg.

'Ik ga Erica vermoorden'
De berichten maakten dat ze zich soms onveilig voelde, zeker toen een buurtgenoot met zware dreigementen kwam: 'Iemand die zwaar moslim was had op een gegeven moment een YouTube-filmpje gemaakt en eigenlijk daar, niet direct dus we konden er ook niks mee met de politie, maar eigenlijk zei: ik ga Erica vermoorden. Die hoefde alleen op het fietsje te stappen en... ja. Dat was heel eng.' Bekijk de video van Shownieuws hieronder.

Maxime Meiland: 'Moslim zei dat hij <em>Erica</em> ging vermoorden, na boerka-opmerking' (video) Na de veelbesproken boerka-opmerking van haar moeder Erica kreeg ook Maxime Meiland te maken met veel haat: 'Ik hoop dat je kinderen doodgaan, ik hoop dat ze k krijgen allemaal, zo extreem', vertelt ze in een interview met Robbert Rodenburg. 'Ik ga Erica vermoorden'De berichten maakten dat ze zich soms onveilig voelde, zeker toen een buurtgenoot met zware dreigementen kwam: 'Iemand die zwaar moslim was had op een gegeven moment een YouTube-filmpje gemaakt en eigenlijk daar, niet direct dus we konden er ook niks mee met de politie, maar eigenlijk zei: ik ga Erica vermoorden. Die hoefde alleen op het fietsje te stappen en... ja. Dat was heel eng.' Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Erica Meiland voor boerkaverbod: "Rot op met je boerka!" (video) Bekijk deze video » Beluister podcast Meilandjes bij Juke: Wat Goéééd Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV