Frank Oostdam in Op1 over chaos Schiphol: 'Bestaande boekingen beschermen' (video)

Frank Oostdam in Op1 over chaos Schiphol: 'Bestaande boekingen beschermen' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 23 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Frank Oostdam in <em>Op1</em> over chaos Schiphol: 'Bestaande boekingen beschermen' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 23 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Op piekdagen in juli moet Schiphol de vakantie van gemiddeld 13.500 reizigers per dag annuleren. Te druk en te weinig personeel, zegt de luchthaven. EasyJet schrapt vluchten op Schiphol, maar voor de vakantiebestemmingen in Zuid-Europa zijn er geen annuleringen. Hoe zit dat precies? Frank Oostdam (directeur ANVR) legt uit in Op1: ' Dat voldoet aan onze vraag om bestaande boekingen te beschermen.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Frank Oostdam in Op1 over chaos Schiphol: 'Bestaande boekingen beschermen' (video)

Op piekdagen in juli moet Schiphol de vakantie van gemiddeld 13.500 reizigers per dag annuleren. Te druk en te weinig personeel, zegt de luchthaven. EasyJet schrapt vluchten op Schiphol, maar voor de vakantiebestemmingen in Zuid-Europa zijn er geen annuleringen. Hoe zit dat precies? Frank Oostdam (directeur ANVR) legt uit in Op1: ' Dat voldoet aan onze vraag om bestaande boekingen te beschermen.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's