Frank Oostdam in Op1 over chaos Schiphol: 'Bestaande boekingen beschermen' (video)

Frank Oostdam in Op1 over chaos Schiphol: 'Bestaande boekingen beschermen' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 23 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Frank Oostdam in <em>Op1</em> over chaos Schiphol: 'Bestaande boekingen beschermen' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 23 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Op piekdagen in juli moet Schiphol de vakantie van gemiddeld 13.500 reizigers per dag annuleren. Te druk en te weinig personeel, zegt de luchthaven. EasyJet schrapt vluchten op Schiphol, maar voor de vakantiebestemmingen in Zuid-Europa zijn er geen annuleringen. Hoe zit dat precies? Frank Oostdam (directeur ANVR) legt uit in Op1: ' Dat voldoet aan onze vraag om bestaande boekingen te beschermen.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Marleen de Rooy in Op1 over stikstofdebat: 'Polariseerde vrij snel' (video) Bekijk deze video » Op1 gemist? Vermiste TBS'ers Pompekliniek nog altijd niet gevonden: 'Te bizar' Bekijk deze video » Op1 gemist? David van Weel over NAVO-top: 'We zitten op een kantelpunt' (video) Bekijk deze video » Sybrand Buma in Op1 over toekomst Boris Johnson: 'Land doet het slecht momenteel' Bekijk deze video »
Talkshow :
Frank Oostdam in Op1 over chaos Schiphol: 'Bestaande boekingen beschermen' (video)

Op piekdagen in juli moet Schiphol de vakantie van gemiddeld 13.500 reizigers per dag annuleren. Te druk en te weinig personeel, zegt de luchthaven. EasyJet schrapt vluchten op Schiphol, maar voor de vakantiebestemmingen in Zuid-Europa zijn er geen annuleringen. Hoe zit dat precies? Frank Oostdam (directeur ANVR) legt uit in Op1: ' Dat voldoet aan onze vraag om bestaande boekingen te beschermen.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Frank Oostdam in Op1 over chaos Schiphol: 'Bestaande boekingen beschermen' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV