Op1 gemist? David van Weel over NAVO-top: 'We zitten op een kantelpunt' (video)

Op1 gemist? David van Weel over NAVO-top: 'We zitten op een kantelpunt' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 23 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? <em>David van Weel</em> over NAVO-top: 'We zitten op een kantelpunt' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 23 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. In Op1 wordt vooruit geblikt op de NAVO top van woensdag. Hoe zit het met de toetreding van Finland en Zweden tot de militaire alliantie? Assistent secretaris-generaal bij de NAVO David van Weel zegt in de talkshow: 'De NAVO-top moet slagen, want we zitten op een kantelpunt in onze geschiedenis voor de internationale rechtsorde.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Marleen de Rooy in Op1 over stikstofdebat: 'Polariseerde vrij snel' (video) Bekijk deze video » Op1 gemist? Vermiste TBS'ers Pompekliniek nog altijd niet gevonden: 'Te bizar' Bekijk deze video » Frank Oostdam in Op1 over chaos Schiphol: 'Bestaande boekingen beschermen' (video) Bekijk deze video » Sybrand Buma in Op1 over toekomst Boris Johnson: 'Land doet het slecht momenteel' Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? David van Weel over NAVO-top: 'We zitten op een kantelpunt' (video)

In Op1 wordt vooruit geblikt op de NAVO top van woensdag. Hoe zit het met de toetreding van Finland en Zweden tot de militaire alliantie? Assistent secretaris-generaal bij de NAVO David van Weel zegt in de talkshow: 'De NAVO-top moet slagen, want we zitten op een kantelpunt in onze geschiedenis voor de internationale rechtsorde.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? David van Weel over NAVO-top: 'We zitten op een kantelpunt' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV