Tweede Hans gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Tweede Hans gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Tweede Hans gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de voorlaatste aflevering van de komische dramaserie Tweede Hans bereikt de spanning tussen Hans en Marleen een kookpunt. Gaat het allemaal nog goedkomen in de laatste twee afleveringen? PensioenIn Tweede Hans volgen we de door Stefan de Walle gespeelde Hans, een man van midden zestig die vroeger dan verwacht met pensioen moet nadat het bedrijf waar hij werkt is overgenomen. Eenmaal thuis probeert Hans wanhopig een nieuwe hobby te vinden, maar ook in contact te blijven staan met de wereld om hem heen. Dat blijkt niet altijd even gemakkelijk te zijn. FemkeAls Marleen ziet dat Hans 's avonds laat wordt thuisgebracht door Femke, zet ze hem rigoureus het huis uit. Hij slaapt maar in de camper! Kat komt langs en is overstuur. Ze heeft op Toms telefoon een verdacht appje gezien en denkt dat ook hij vreemdgaat. Femke zegt de koorrepetitie af. Wanneer Hans bij haar langsgaat, doet hij een schokkende ontdekking en neemt hij een groot besluit. :[broadcast:videos](ids:"463083,460907" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Tweede Hans gemist? Bekijk hier de hele uitzending

In de voorlaatste aflevering van de komische dramaserie Tweede Hans bereikt de spanning tussen Hans en Marleen een kookpunt. Gaat het allemaal nog goedkomen in de laatste twee afleveringen?

Pensioen
In Tweede Hans volgen we de door Stefan de Walle gespeelde Hans, een man van midden zestig die vroeger dan verwacht met pensioen moet nadat het bedrijf waar hij werkt is overgenomen. Eenmaal thuis probeert Hans wanhopig een nieuwe hobby te vinden, maar ook in contact te blijven staan met de wereld om hem heen. Dat blijkt niet altijd even gemakkelijk te zijn.

Femke
Als Marleen ziet dat Hans 's avonds laat wordt thuisgebracht door Femke, zet ze hem rigoureus het huis uit. Hij slaapt maar in de camper! Kat komt langs en is overstuur. Ze heeft op Toms telefoon een verdacht appje gezien en denkt dat ook hij vreemdgaat. Femke zegt de koorrepetitie af. Wanneer Hans bij haar langsgaat, doet hij een schokkende ontdekking en neemt hij een groot besluit.

:[broadcast:videos](ids:"463083,460907" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV