NOS Voetbal Engeland - Nederland voorbeschouwing en eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Voetbal Engeland - Nederland voorbeschouwing en eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Live: Engeland - Nederland (vrouwenvoetbal)

NOS Voetbal Engeland - Nederland voorbeschouwing en eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending Voorbeschouwing en vanaf 21.00 uur live verslag van het oefenduel tussen de voetbalvrouwen van Engeland en Nederland. De wedstrijd wordt gespeeld in Elland Road, het stadion van Leeds United, en je kunt het duel ook volgen op een livestream via Gids.tv. Sarina WiegmanDit oefenduel staat niet voor niks op de kalender. Het betekent een weerzien met Sarina Wiegman, die momenteel bondscoach is van de Engelse dames. Wiegman vierde als trainster van de Oranjeleeuwinnen grote successen, met als hoogtepunten de EK-winst in eigen land in 2017 en de tweede plaats op het WK van 2019. EKDe wedstrijd tegen Engeland is ook een belangrijke in de voorbereiding op het EK, dat voor Oranje op 9 juli begint met de eerste groepswedstrijd tegen Zweden. Hoe staan de Oranjeleeuwinnen er voor? Onder de nieuwe bondscoach Mark Parsons leeg de topvorm van de voorbije jaren langzaam weg te ebben, maar wellicht weet hij het tij op tijd te keren. Bekijk ook Samenvatting Nederland - Cyprus (WK-kwalificatie vrouwen) Bekijk deze video » Zien: Shanice van de Sanden en Kika van Es niet opgeroepen voor EK-selectie Oranje Leeuwinnen Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Voorbeschouwing en vanaf 21.00 uur live verslag van het oefenduel tussen de voetbalvrouwen van Engeland en Nederland. De wedstrijd wordt gespeeld in Elland Road, het stadion van Leeds United, en je kunt het duel ook volgen op een livestream via Gids.tv.

Sarina Wiegman
Dit oefenduel staat niet voor niks op de kalender. Het betekent een weerzien met Sarina Wiegman, die momenteel bondscoach is van de Engelse dames. Wiegman vierde als trainster van de Oranjeleeuwinnen grote successen, met als hoogtepunten de EK-winst in eigen land in 2017 en de tweede plaats op het WK van 2019.

EK
De wedstrijd tegen Engeland is ook een belangrijke in de voorbereiding op het EK, dat voor Oranje op 9 juli begint met de eerste groepswedstrijd tegen Zweden. Hoe staan de Oranjeleeuwinnen er voor? Onder de nieuwe bondscoach Mark Parsons leeg de topvorm van de voorbije jaren langzaam weg te ebben, maar wellicht weet hij het tij op tijd te keren.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV