Nienke de la Rive Box pleit voor reizen per trein, maar: "Kaartje kopen heel ingewikkeld"

Nienke de la Rive Box pleit voor reizen per trein, maar: "Kaartje kopen heel ingewikkeld"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van donderdag 23 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Nienke de la Rive Box</em> pleit voor reizen per trein, maar: &quot;Kaartje kopen heel ingewikkeld&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van donderdag 23 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. 3 op reis-presentatrice Nienke de la Rive Box was één van de pleitbezorgers van reizen met de trein die donderdag aanschoven bij Humberto. Er wordt veel op gehamerd om vanuit duurzaamheidsperspectief met de trein door Europa te reizen, maar het komt nog steeds niet echt van de grond. Dat ligt vons De la Rive Box aan het feit dat een kaartje kopen ontzettend ingewikkeld is. Dat beaamt Robbie Kammeijer, die onlangs per trein naar Sicilië reisde: "Het kaartje kopen duurde ongeveer even lang als de reis." Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Nienke de la Rive Box pleit voor reizen per trein, maar: "Kaartje kopen heel ingewikkeld"

3 op reis-presentatrice Nienke de la Rive Box was één van de pleitbezorgers van reizen met de trein die donderdag aanschoven bij Humberto. Er wordt veel op gehamerd om vanuit duurzaamheidsperspectief met de trein door Europa te reizen, maar het komt nog steeds niet echt van de grond. Dat ligt vons De la Rive Box aan het feit dat een kaartje kopen ontzettend ingewikkeld is. Dat beaamt Robbie Kammeijer, die onlangs per trein naar Sicilië reisde: "Het kaartje kopen duurde ongeveer even lang als de reis."

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's