Kai Verbij vertelt over bijzondere prijs op Olympische Spelen: meest sportieve actie

Kai Verbij vertelt over bijzondere prijs op Olympische Spelen: meest sportieve actie

Vrijdag 24 juni 2022 om 08:20

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van donderdag 23 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Kai Verbij</em> vertelt over bijzondere prijs op <em>Olympische Spelen</em>: meest sportieve actie Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van donderdag 23 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Schaatser Kai Verbij zag zijn Olympische droom in rook opgaan toen hij op de 1000 meter moest racen tegen Laurent Dubreuil. Die was bezig met een enorm snelle tijd, waardoor de heren op de kruising in de problemen kwamen. Verbij moest Dubreuil voor laten gaan en liet het vervolgens lopen, waardoor hij geen kans meer maakte op een medaille. Nu heeft hij tóch een prijs ontvangen: die voor meest sportieve actie van de Spelen. Toch vertelt hij bij Humberto nog steeds te balen van dit moment. "Ik was één van de favorieten," aldus Verbij. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Kai Verbij vertelt over bijzondere prijs op Olympische Spelen: meest sportieve actie

Schaatser Kai Verbij zag zijn Olympische droom in rook opgaan toen hij op de 1000 meter moest racen tegen Laurent Dubreuil. Die was bezig met een enorm snelle tijd, waardoor de heren op de kruising in de problemen kwamen. Verbij moest Dubreuil voor laten gaan en liet het vervolgens lopen, waardoor hij geen kans meer maakte op een medaille. Nu heeft hij tóch een prijs ontvangen: die voor meest sportieve actie van de Spelen. Toch vertelt hij bij Humberto nog steeds te balen van dit moment. "Ik was één van de favorieten," aldus Verbij.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's