Zien: Benson Boone zingt 'In the Stars' live bij Humberto

Zien: Benson Boone zingt 'In the Stars' live bij Humberto

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van donderdag 23 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Benson Boone</em> zingt 'In the Stars' live bij <em>Humberto</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van donderdag 23 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. De Amerikaanse singer-songwriter Benson Boone was donderdag te gast bij Humberto om zijn hit 'In the Stars' live ten gehore te brengen. Het nummer is ook in grote muzieklanden als de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk een groot succes. Benson wist ook het publiek en de gasten bij Humberto in vervoering te brengen met zijn aangrijpende nummer. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Benson Boone zingt 'In the Stars' live bij Humberto

De Amerikaanse singer-songwriter Benson Boone was donderdag te gast bij Humberto om zijn hit 'In the Stars' live ten gehore te brengen. Het nummer is ook in grote muzieklanden als de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk een groot succes. Benson wist ook het publiek en de gasten bij Humberto in vervoering te brengen met zijn aangrijpende nummer.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV