Shownieuws: Peter Gillis reageert op boete van 250.000 euro voor 'huisvesten illegale immigranten'

Shownieuws: Peter Gillis reageert op boete van 250.000 euro voor 'huisvesten illegale immigranten'

Ondernemer en SBS6-gezicht Peter Gillis heeft een boete van maar liefst 250.000 euro gekregen van de gemeente Peel en Maas. Bart Ettekoven weet meer: 'Zijn park De Berckt zou illegale immigranten huisvesten.'

Reactie Peter
De redactie van Shownieuws greep uiteraard direct naar de telefoon en sprak met Gillis: "'Hij zegt dat het voor hem ook als een verrassing komt. Hij is natuurlijk wel eigenaar van al die parken maar al die parken hebben op zich weer een eigen beheerder. En de beheerder van dit specifieke park heeft hij nog niet kunnen bereiken omdat die op vakantie is. Maar Peter zegt niets te weten van de illegale immigranten die daar lange tijd wonen.' Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

Shownieuws: Peter Gillis reageert op boete van 250.000 euro voor '<em>huisvesten illegale immigranten</em>' Ondernemer en SBS6-gezicht Peter Gillis heeft een boete van maar liefst 250.000 euro gekregen van de gemeente Peel en Maas. Bart Ettekoven weet meer: 'Zijn park De Berckt zou illegale immigranten huisvesten.' Reactie PeterDe redactie van Shownieuws greep uiteraard direct naar de telefoon en sprak met Gillis: "'Hij zegt dat het voor hem ook als een verrassing komt. Hij is natuurlijk wel eigenaar van al die parken maar al die parken hebben op zich weer een eigen beheerder. En de beheerder van dit specifieke park heeft hij nog niet kunnen bereiken omdat die op vakantie is. Maar Peter zegt niets te weten van de illegale immigranten die daar lange tijd wonen.' Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Maxime Meiland: 'Moslim zei dat hij Erica ging vermoorden, na boerka-opmerking' (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's