Lang Leve de Liefde: 'Je kat begraaf je gewoon met je handen, niet mauwen'

Lang Leve de Liefde: 'Je kat begraaf je gewoon met je handen, niet mauwen'

Twee dames die op date zijn in Lang Leve de Liefde vertellen elkaar over hun voorkeur qua partnergedrag en zijn daarin vrij duidelijk: 'Als je een mannelijk iemand wil, dan kun je net zo goed voor de kerels gaan, denk ik dan', aldus een van hen.

'Kat begraaf je met je handen'
Haar date houdt echter wel van stoere types, maar: 'Het moet ook geen poppetje zijn.' Maar ze mag niet bang zijn om vies te worden dus: 'Als je je kat wil begraven doe je dat gewoon met je handen, bij wijze van spreken', vult haar potentiële geliefde aan. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder.

<em>Lang Leve de Liefde</em>: 'Je kat begraaf je gewoon met je handen, niet mauwen' Twee dames die op date zijn in Lang Leve de Liefde vertellen elkaar over hun voorkeur qua partnergedrag en zijn daarin vrij duidelijk: 'Als je een mannelijk iemand wil, dan kun je net zo goed voor de kerels gaan, denk ik dan', aldus een van hen. 'Kat begraaf je met je handen'Haar date houdt echter wel van stoere types, maar: 'Het moet ook geen poppetje zijn.' Maar ze mag niet bang zijn om vies te worden dus: 'Als je je kat wil begraven doe je dat gewoon met je handen, bij wijze van spreken', vult haar potentiële geliefde aan. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: 'Als je straattaal wil spreken ga je maar naar de ghetto' Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde: 'Mijn ideale vrouw is hetzelfde als ik' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: biefstuk bakken blijkt lastig Bekijk deze video »

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's