Shownieuws: ex-vriend Glennis Grace, Dion, reageert op breuk

Shownieuws: ex-vriend Glennis Grace, Dion, reageert op breuk

Nadat Glennis Grace gisteren, nadat het nieuws al even op diverse juicekanalen stond, toegaf dat het inderdaad over en uit is tussen haar en haar vriend Dion heeft hij nu ook gereageerd: 'Bij deze ga ik het één keer aangeven, ik en Glennis zijn uit elkaar. In goed overleg overigens. Wij hopen dat jullie ons in rust dit kunnen laten verwerken', vertelt hij op Instagram.

'Stuur mij geen berichten'
Dion lijkt zich een beetje te storen aan alle mensen, die hij niet kent, die hem allemaal berichten aan het sturen zijn: 'Ga mij niet de hele tijd berichten sturen over hoe het zit en wat er is gebeurd want ik ga er geen antwoord op geven.' Bekijk de video van Shownieuws hieronder.

Shownieuws: ex-vriend Glennis Grace, <em>Dion</em>, reageert op breuk Nadat Glennis Grace gisteren, nadat het nieuws al even op diverse juicekanalen stond, toegaf dat het inderdaad over en uit is tussen haar en haar vriend Dion heeft hij nu ook gereageerd: 'Bij deze ga ik het één keer aangeven, ik en Glennis zijn uit elkaar. In goed overleg overigens. Wij hopen dat jullie ons in rust dit kunnen laten verwerken', vertelt hij op Instagram. 'Stuur mij geen berichten'Dion lijkt zich een beetje te storen aan alle mensen, die hij niet kent, die hem allemaal berichten aan het sturen zijn: 'Ga mij niet de hele tijd berichten sturen over hoe het zit en wat er is gebeurd want ik ga er geen antwoord op geven.' Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Glennis Grace: 'Ik moet meer lachen' (video) Bekijk deze video » Shownieuws gemist? Relatie Glennis Grace is over (video) Bekijk deze video » Zien: liefde tussen Rob de Nijs en zijn vrouw Jet prachtig vastgelegd door William Rutten (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV