Mr. Frank Visser doet uitspraak: "Last van bladeren? Ga maar ergens anders wonen"

Mr. Frank Visser doet uitspraak: "Last van bladeren? Ga maar ergens anders wonen"

Vrijdag 24 juni 2022 om 14:11

Zoals gebruikelijk in Mr. Frank Visser doet uitspraak is er weer een burenconflict op te lossen door de sympathieke rechter. Deze keer gaat het over de bomen van Kees. Zijn buren Esmeralda en Willem hebben onder andere last van de vele bladeren die van Kees' bomen op hun terras vallen. "Dat is nou eenmaal zo als je in een groene omgeving woont" vertelt Kees. "Het is niet anders, dan moet je maar ergens anders gaan wonen". Bekijk hieronder het fragment.

<em>Mr. Frank Visser doet uitspraak</em>: &quot;Last van bladeren? Ga maar ergens anders wonen&quot; Zoals gebruikelijk in Mr. Frank Visser doet uitspraak is er weer een burenconflict op te lossen door de sympathieke rechter. Deze keer gaat het over de bomen van Kees. Zijn buren Esmeralda en Willem hebben onder andere last van de vele bladeren die van Kees' bomen op hun terras vallen. "Dat is nou eenmaal zo als je in een groene omgeving woont" vertelt Kees. "Het is niet anders, dan moet je maar ergens anders gaan wonen". Bekijk hieronder het fragment. Mr. Frank Visser doet Uitspraak is elke donderdag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Mr. Frank Visser doet Uitspraak terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Gerrit geeft de 200 euro niet aan 'heks' Marry (Mr. Frank Visser Doet Uitspraak) Bekijk deze video » Mr. Frank Visser doet Uitspraak: Dit koppel kan het 'geblaf' niet aan van visueel beperkte buurman Bekijk deze video » Mr. Frank Visser doet Uitspraak: Ad ontkent dat er afspraken zijn gemaakt (video) Bekijk deze video »
TV :

Mr. Frank Visser doet Uitspraak is elke donderdag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Mr. Frank Visser doet Uitspraak terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's