Willem Holleeder krijgt weer levenslang: bekijk overzicht van zijn criminele leven

Willem Holleeder krijgt weer levenslang: bekijk overzicht van zijn criminele leven

Vrijdag 24 juni 2022 om 15:09

Beluister hier de reactie van Willem Holleeder als hij opnieuw levenslang krijgt.

Willem Holleeder is vrijdag in hoger beroep wederom veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf. De Amsterdammer wordt verantwoordelijk gehouden voor een reeks moordaanslagen. Holleeder is al veel langer bekend bij het grote publiek. In de jaren ‘80 haalde hij wereldwijd het nieuws met de ontvoering van biermagnaat Freddy Heineken. Sindsdien wordt hij met een groot aantal criminele activiteiten in verband gebracht. Astrid Holleeder schreef een boek over haar bizarre leven met haar broer, Judas werd ook een televisieserie. Zussen Astrid en Sonja hebben belastende verklaringen afgelegd over Willem.

Bekijk in de video van RTL Boulevard hieronder een overzicht van het criminele leven van Willem Holleeder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Willem Holleeder</em> krijgt weer levenslang: bekijk overzicht van zijn criminele leven Beluister hier de reactie van Willem Holleeder als hij opnieuw levenslang krijgt. Willem Holleeder is vrijdag in hoger beroep wederom veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf. De Amsterdammer wordt verantwoordelijk gehouden voor een reeks moordaanslagen. Holleeder is al veel langer bekend bij het grote publiek. In de jaren ‘80 haalde hij wereldwijd het nieuws met de ontvoering van biermagnaat Freddy Heineken. Sindsdien wordt hij met een groot aantal criminele activiteiten in verband gebracht. Astrid Holleeder schreef een boek over haar bizarre leven met haar broer, Judas werd ook een televisieserie. Zussen Astrid en Sonja hebben belastende verklaringen afgelegd over Willem. Bekijk in de video van RTL Boulevard hieronder een overzicht van het criminele leven van Willem Holleeder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Video: Willem Holleeder krijgt opnieuw levenslang, beluister zijn reactie Bekijk deze video »
Misdaad :
Willem Holleeder krijgt weer levenslang: bekijk overzicht van zijn criminele leven

Actuele video's

Meer actuele video's