Zaterdag in Jachtseizoen moeten Blind en Klaassen uit de buurt van Rotterdam blijven

Zaterdag in Jachtseizoen moeten Blind en Klaassen uit de buurt van Rotterdam blijven

In Jachtseizoen zijn topvoetballers Daley Blind en Davy Klaassen het eens over hoe ze de mannen van Stuk TV op een dwaalspoor moeten brengen: "Zolang we bij Rotterdam vandaan blijven is het goed". Blind en Klaassen krijgen een kleine voorsprong en mogen hun eigen geld of telefoon niet gebruiken. Saillant detail uit het fragment hieronder: de taxichauffeur herkent de twee Ajacieden niet.

Zaterdag in <em>Jachtseizoen</em> moeten Blind en Klaassen uit de buurt van Rotterdam blijven In Jachtseizoen zijn topvoetballers Daley Blind en Davy Klaassen het eens over hoe ze de mannen van Stuk TV op een dwaalspoor moeten brengen: "Zolang we bij Rotterdam vandaan blijven is het goed". Blind en Klaassen krijgen een kleine voorsprong en mogen hun eigen geld of telefoon niet gebruiken. Saillant detail uit het fragment hieronder: de taxichauffeur herkent de twee Ajacieden niet. Het Jachtseizoen is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Nieuw seizoen Het Jachtseizoen: Bekijk geniale actie van Olcay Gulsen & Ruud de Wild Bekijk deze video » Het Jachtseizoen gemist? "Die luie Peter Gillis zit vast in een golfkarretje" Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Het Jachtseizoen is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's