Temptation Island: René beseft dat hij nog steeds verliefd is op Annebel

Temptation Island: René beseft dat hij nog steeds verliefd is op Annebel

René heeft in Temptation Island: Love or Leave een bijzondere ontdekking gedaan. In het programma worden relaties op de proef gesteld, en draait het vaak om de grote vraag wie er vreemdgaat. René heeft echter zijn hart niet verloren aan een van de vrijgezellen die er rondloopt. “Ik ben hier echt tot het besef gekomen dat ik echt nog verliefd ben op Annebel”, vertelt hij. “We zijn elke dag samen. Ze is mijn maatje, ze is mijn liefde.”

Bekijk de beelden van Temptation Island: Love or Leave in de video hieronder.

Temptation Island: Love or Leave is elke donderdag met een nieuwe aflevering te zien bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Temptation Island: Love or Leave bekijken bij Gids.tv.

<em>Temptation Island</em>: René beseft dat hij nog steeds verliefd is op Annebel René heeft in Temptation Island: Love or Leave een bijzondere ontdekking gedaan. In het programma worden relaties op de proef gesteld, en draait het vaak om de grote vraag wie er vreemdgaat. René heeft echter zijn hart niet verloren aan een van de vrijgezellen die er rondloopt. “Ik ben hier echt tot het besef gekomen dat ik echt nog verliefd ben op Annebel”, vertelt hij. “We zijn elke dag samen. Ze is mijn maatje, ze is mijn liefde.” Bekijk de beelden van Temptation Island: Love or Leave in de video hieronder. Temptation Island: Love or Leave is elke donderdag met een nieuwe aflevering te zien bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Temptation Island: Love or Leave bekijken bij Gids.tv. Temptation Island: Love or Leave: bekijk eerste beelden van de dreamdates Bekijk deze video » Single Sabine in Temptation Island: Love or Leave: ‘Ik heb met Whitney gezoend’ Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV