Talkshow Renze vanaf 4 juli bij RTL 4: Renze Klamer wil de kijker verrassen

Talkshow Renze vanaf 4 juli bij RTL 4: Renze Klamer wil de kijker verrassen

Renze Klamer werd bij de talkshow De Vooravond (NPO) aan de kant gezet, maar lang hoefde de presentator niet te treuren. Vanaf maandag 4 juli presenteert hij namelijk zijn eigen talkshow bij RTL 4: Renze. “Ik wil eigenlijk graag de kijker verrassen”, zegt Renze in een teaser. “Dus dat je af en toe iets ziet waarvan je eigenlijk nog niet wist dat je er op zat te wachten.”

Bekijk de teaser voor de nieuwe talkshow Renze hieronder.

De talkshow Renze is vanaf maandag 4 juli elke werkdag om 21.45 uur te zien bij RTL 4. Vanaf dan kun je iedere aflevering van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Talkshow <em>Renze</em> vanaf 4 juli bij RTL 4: Renze Klamer wil de kijker verrassen Renze Klamer werd bij de talkshow De Vooravond (NPO) aan de kant gezet, maar lang hoefde de presentator niet te treuren. Vanaf maandag 4 juli presenteert hij namelijk zijn eigen talkshow bij RTL 4: Renze. “Ik wil eigenlijk graag de kijker verrassen”, zegt Renze in een teaser. “Dus dat je af en toe iets ziet waarvan je eigenlijk nog niet wist dat je er op zat te wachten.” Bekijk de teaser voor de nieuwe talkshow Renze hieronder. De talkshow Renze is vanaf maandag 4 juli elke werkdag om 21.45 uur te zien bij RTL 4. Vanaf dan kun je iedere aflevering van Renze terugkijken bij Gids.tv. Humberto Tan over nieuwe talkshows: "Ben ik heel nieuwsgierig naar" Bekijk deze video »
Talkshow :
Talkshow Renze vanaf 4 juli bij RTL 4: Renze Klamer wil de kijker verrassen

Actuele video's

Meer actuele video's