Amalia krijgt vraag over liefdesleven, vader Willem-Alexander schiet te hulp (video)

Amalia krijgt vraag over liefdesleven, vader Willem-Alexander schiet te hulp (video)

Prinses Amalia stond na het fotomoment van de Oranjes nog even de pers te woord. Samen met haar ouders koning Willem-Alexander en koningin Máxima verscheen ze voor de camera, en ze kreeg gelijk een persoonlijke vraag over haar liefdesleven.

Lees verder onder de video.

<em>Amalia</em> krijgt vraag over liefdesleven, vader Willem-Alexander schiet te hulp (video) Prinses Amalia stond na het fotomoment van de Oranjes nog even de pers te woord. Samen met haar ouders koning Willem-Alexander en koningin Máxima verscheen ze voor de camera, en ze kreeg gelijk een persoonlijke vraag over haar liefdesleven. Lees verder onder de video. Wie krijgt als eerste nieuws over nieuwe liefde van Amalia?Amalia geeft keurig antwoord dat ze dat liever voor zichzelf houdt. “Maar ik beloof dat als het iets serieus is, dat u de eerste bent die het hoort.” Willem-Alexander springt voor zijn dochter in de bres en benadrukt dat ze pas 18 jaar is. “Ik hoop dat ze heel veel leuke mensen nog tegenkomt. U zal niet degene zijn die het als allereerste hoort, ook niet nummer twee, maar uiteindelijk denk ik dat als mijn dochter de man vindt met wie ze wil trouwen, dat ze op dat moment misschien zal zeggen: dit is het moment dat ik meneer Snel even bel.” Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bijzondere beelden: Prinses Amalia te paard door de straten van Den Haag Bekijk deze video » Fotomoment Oranjes: prinsessen poseren uitgebreid voor de pers Bekijk deze video »
Royals :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Wie krijgt als eerste nieuws over nieuwe liefde van Amalia?
Amalia geeft keurig antwoord dat ze dat liever voor zichzelf houdt. “Maar ik beloof dat als het iets serieus is, dat u de eerste bent die het hoort.” Willem-Alexander springt voor zijn dochter in de bres en benadrukt dat ze pas 18 jaar is. “Ik hoop dat ze heel veel leuke mensen nog tegenkomt. U zal niet degene zijn die het als allereerste hoort, ook niet nummer twee, maar uiteindelijk denk ik dat als mijn dochter de man vindt met wie ze wil trouwen, dat ze op dat moment misschien zal zeggen: dit is het moment dat ik meneer Snel even bel.”

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV