Martien Meiland tegen Raven van Dorst: 'Azijnpissers blijven altijd bestaan' (video)

Martien Meiland tegen Raven van Dorst: 'Azijnpissers blijven altijd bestaan' (video)

In de podcast Wat Goéééd hebben Martien en Erica Meiland een gesprek met Raven van Dorst. Ze praten over goede eigenschappen maar Raven vindt het lastig om mooie eigenschappen van zichzelf op te noemen. Ze komen erachter dat eerlijk zijn niet altijd positieve reacties oplevert, maar Martien heeft een wijze opmerking voor Raven. “Azijnpissers blijven altijd bestaan.”

Beluister het fragment van de podcast Wat Goéééd hieronder. Je kunt alle afleveringen van de podcast Wat Goéééd terugkijken bij KIJK.nl.

<em>Martien Meiland</em> tegen Raven van Dorst: 'Azijnpissers blijven altijd bestaan' (video) In de podcast Wat Goéééd hebben Martien en Erica Meiland een gesprek met Raven van Dorst. Ze praten over goede eigenschappen maar Raven vindt het lastig om mooie eigenschappen van zichzelf op te noemen. Ze komen erachter dat eerlijk zijn niet altijd positieve reacties oplevert, maar Martien heeft een wijze opmerking voor Raven. “Azijnpissers blijven altijd bestaan.” Beluister het fragment van de podcast Wat Goéééd hieronder. Je kunt alle afleveringen van de podcast Wat Goéééd terugkijken bij KIJK.nl. Beluister podcast Meilandjes bij Juke: Wat Goéééd Bekijk deze video » Erica en Martien Meiland hoeven geen nieuwe liefde: ‘Mij niet bellen!’ (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's