Het Jachtseizoen: vriend laat Davy Klaassen en Daley Blind voor dichte deur staan

Het Jachtseizoen: vriend laat Davy Klaassen en Daley Blind voor dichte deur staan

In Het Jachtseizoen moeten Ajacieden Davy Klaassen en Daley Blind uit handen zien te blijven van de mannen van StukTV. Ze kunnen gelukkig aankloppen bij een goede vriend van Davy, maar als de Youtubers de voetballers op de hielen zitten, doet deze jongen de deur niet open. “Ik dacht dat het een goede vriend was”, aldus Davy.

Bekijk het fragment van Het Jachtseizoen hieronder.

Het Jachtseizoen is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Het Jachtseizoen</em>: vriend laat Davy Klaassen en Daley Blind voor dichte deur staan In Het Jachtseizoen moeten Ajacieden Davy Klaassen en Daley Blind uit handen zien te blijven van de mannen van StukTV. Ze kunnen gelukkig aankloppen bij een goede vriend van Davy, maar als de Youtubers de voetballers op de hielen zitten, doet deze jongen de deur niet open. “Ik dacht dat het een goede vriend was”, aldus Davy. Bekijk het fragment van Het Jachtseizoen hieronder. Het Jachtseizoen is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Vanavond in Het Jachtseizoen: Montana en Maxime Meiland worden herkend Bekijk deze video » Zaterdag in Jachtseizoen moeten Blind en Klaassen uit de buurt van Rotterdam blijven Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's