Zien: Vrachtwagen vol varkens vliegt in brand op A28 richting Zwolle

Zien: Vrachtwagen vol varkens vliegt in brand op A28 richting Zwolle

Op de A28 richting Zwolle is vrijdagmiddag een vrachtwagen vol varkens in de brand gevlogen. Er ontstond brand bij vermoedelijk een achterwiel van de truck. De chauffeur handelde snel. Hij parkeerde de truck aan de kant van de weg en belde de brandweer.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Vrachtwagen vol <em>varkens</em> vliegt in brand op <em>A28</em> richting Zwolle Op de A28 richting Zwolle is vrijdagmiddag een vrachtwagen vol varkens in de brand gevlogen. Er ontstond brand bij vermoedelijk een achterwiel van de truck. De chauffeur handelde snel. Hij parkeerde de truck aan de kant van de weg en belde de brandweer. Tekst gaat verder onder de video. Geen gewonden dieren"De brandweer was er op tijd bij, dus er zijn geen gewonden dieren", vertelt een woordvoerder van de Veiligheidsregio IJsselland aan Hart van Nederland. Alle varkens zijn na het blussen overgeladen op een andere truck. Weggebruikers vanuit Meppel naar Zwolle moesten door dit incident rekening houden met extra reistijd. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook RTL Nieuws gemist? Vrachtwagen kantelt op A2, koeien lopen op de weg (video) Bekijk deze video » Van der Plas over oude metingen voor stikstofbeleid (Op1): 'Dat kan toch niet?' Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Geen gewonden dieren
"De brandweer was er op tijd bij, dus er zijn geen gewonden dieren", vertelt een woordvoerder van de Veiligheidsregio IJsselland aan Hart van Nederland. Alle varkens zijn na het blussen overgeladen op een andere truck. Weggebruikers vanuit Meppel naar Zwolle moesten door dit incident rekening houden met extra reistijd.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's